Fyrislundsgatan 23b

Fyrislundsgatan 23b

Slutpris

2 510 000 kr


Salabackar— Uppsala

Fyrislundsgatan 23b


Slutpris
2 510 000 kr

Salabackar— Uppsala

Stilren 2:a med inglasad balkong mot innergård!

Välkommen till denna välplanerade tvåa med hiss från markplan i en välskött förening!

Inredningen är genomtänkt och tilltalande med genomgående vitpigmenterad ekparkett, diskret ljusgråa väggar med vita snickerier. Väl tilltaget och modernt planerat kök med matplats för 6-8 personer invid stort fönster. Modern inredning med släta köksluckor ton i ton med väggkulör, rostfria vitvaror och snyggt terrazzokakel. Vardagsrummet erbjuder plats för soffgrupp och annat möblemang och förlängs under sommartid av den härliga inglasade balkongen i västerläge med utsikt mot den lummiga innergården. Här kan ni umgås med nära och kära i skönt balkonghäng!
Vidare finner ni ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng samt ett rymligt och stilrent inrett badrum med dusch och en praktisk tvättdel. Lägenhetens rika ljusflöde från fönster i två väderstreck med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger lägenheten en härlig rymd.
Bostaden har gott om förvaringsmöjligheter samt disponerar ett förråd i källaren.

Som medlem i Brf Mandelpilen bor ni i en välskött förening och här har ni tillgång till cykelrum, barnvagnsrum, förråd och parkeringshus. Lägenheterna är byggda kring en u-formad gård med härlig och lummig trädgård med både sittplatser och lekytor. I månadsavgiften ingår även basutbud för bredband och TV.

På Fyrislundsgatan bor ni bekvämt med kort gångavstånd till såväl Gränby centrum/Gränbystaden som Brantingstorg och Årsta centrum. Det finns även en hel del serviceutbud i föreningens bottenplan och ut mot Fyrislundsgatan. Bostaden har cykelavstånd till Uppsala city och goda bussförbindelser med busshållplats på gatan strax nedanför samt endast några minuter till E4:ans påfart. Stora grönområden i nära med nyrustade Källparken och stora Årstaparken med löpspår. Detta är verkligen ett område att trivas i!


Boarea
64 kvm
Avgift
3 946 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-01-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fyrislundsgatan såldes av oss 2022-01-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fyrislundsgatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.