Luthagsesplanaden 24E

Luthagsesplanaden 24E

Slutpris

3 400 000 kr


Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 24E


Slutpris
3 400 000 kr

Luthagen— Uppsala

Smakfullt inredd 30:tals tvåa i Luthagen!

Välkomna till denna varsamt helrenoverade 2,5:a med tidstypiska detaljer, generös takhöjd och ett härligt dagsljus genom vackra breda fönsterpartier. Den tilltalade planlösningen erbjuder ett extra rum då det rymliga vardagsrummet delats av på ett smakfullt sätt med en vägg och fina skjutdörrar med glasfönster. Slipad vacker fiskbensparkett och plankgolv ramar in denna fina 30 tals lägenhet belägen i ett av Uppsalas mest omtyckta kvarter.

Hallen med gott om förvaring öppnar upp denna ljusa lägenhet och härifrån når ni ett smakfullt renoverat kök med vackra tapeter som lyfter fram den ljusa måttanpassade skåpinredningen, full maskinell utrustning och en trivsam matplats invid fönster. Vardagsrummet är väl tilltaget och har i dagsläget delats av med en skiljevägg och fina diskreta skjutdörrar med glasfönster. Från vardagsrummet som med fördel kan användas som matsal nås en trevlig balkong i fint solläge. Det extra rummet kan med fördel nyttjas som ett allrum eller varför inte ett extra sovrum /kontor? Det rymliga sovrummet ger god plats till både dubbelsäng och ytterligare möblemang och i direkt anslutning finns dessutom en klädkammare. Från hallen når ni ett nyrenoverat helkaklat badrum inrett med tidstypiska detaljer och här finns både badkar och härlig golvvärme. Lägenheten disponerar dessutom tre rejäla förråd, ett på vinden och två i källaren.

Brf Esplanaden är en trivsam förening, och som medlem har ni tillgång till en inhägnad, fin grönskande innergård med trädgårdsmöbler, en lekplats med sandlåda, två gemensamma tvättstugor, invändig cykelförvaring, samt en gemensamhetslokal med litet kök och pingisbord. Huset är ett klassiskt 30-talshus i hjärtat av Luthagen, ritat av Uppsalas namnkunnige stadsarkitekt Gunnar Leche och byggt av Anders Diös. Leche bodde själv i husets enda sjurummare och därigenom blir huset en del av en viktig del av Uppsalas 1900-tals historia, vilket föreningen ansvarar att förvalta. Som ett exempel på det har färgsättning både på fasad och i trapphus återställts i samråd med byggnadsantikvarie.

Som boende på Luthagsesplanaden 24 E har ni nära till det mesta, med närhet till centrum och dess breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Här når ni dessutom fina ströv- och motionsområden kring Stabbyskogen och som student bor du ett stenkast från Ekonomikum och nationslivet.

Varmt välkomna att boka just din visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
3 761 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-02-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2022-02-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.