Luthagsesplanaden 17 B

Luthagsesplanaden 17 B

Slutpris

6 750 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 17 B


Slutpris
6 750 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Fin 5:a med uthyrningsdel - högst upp i huset mot Börjegatan!

Högst upp i huset finner ni denna representativa gavellägenhet som har allt och lite till. En rymlig 5:a med uthyrningsdel, murad öppen spis och balkong i ett solsäkert härligt sydvästläge!

Lägenheten erbjuder er ett generöst vardagsrum med fönster i två väderstreck varav ett av dem med burspråk som vetter mot Vasahuset (Blå huset) och Domkyrkotornen. Härifrån når ni balkongen med fri utsikt där det går utmärkt att placera en cafégrupp och inta morgonkaffet eller varför inte avsluta dagen här i solnedgången? I anslutning till vardagsrummet finns även en rymlig matsal perfekt för bjudningar men som med fördel även kan användas som ett tredje sovrum om behov finns. Mellan vardagsrum och matsal går det att skärma av med tidstypiska skjutdörrar och mot hallen med karaktäristiska pardörrar. Köket som ligger i anslutning till hallen är klassiskt inrett med vita spegelluckor, har en tålig granitbänkskiva och ett vitt matt kakel ovanför. För den vardagliga måltiden går det här att möblera för fyra. Bostaden inrymmer idag två bra sovrum varav ett är lite större med gott om förvaring i garderobsvägg och invid sovrummen är ett av lägenhetens badrum placerat och detta är helkaklat samt inrett med dusch och tvättmaskin.

Uthyrningsdelen med egen ingång består av ett allrum med pentrydel och bostadens andra badrum. För den som vill nyttja hela bostaden går det med enkla medel att öppna upp väggen mellan hall och uthyrningsdel för att skapa en hel enhet. Bostadens alla rum vetter mot Börjegatan och innergården vilket gör detta till ett ytterst attraktivt läge.

Här bor ni med kort promenadavstånd till Uppsalas breda utbud av restauranger, kultur, butiker samt all annan tänkbar service. Endast ett par minuter från bostaden finner ni den välsorterade matbutiken Luthagens Livs och vackra promenadstråk finns i närheten såsom längs Fyrisån och flera närbelägna parker. Har ni barn eller barnbarn på besök ligger omtyckta Vasaparken i direkt närhet.

Detta är en våning för dig som söker något utöver det vanliga, varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
129.5 kvm
Avgift
4 727 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-06-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2022-06-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Jenny Olofsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.