Klarbärsgatan 41

Klarbärsgatan 41

Slutpris

4 910 000 kr


Slavsta— Uppsala

Klarbärsgatan 41


Slutpris
4 910 000 kr

Slavsta— Uppsala

Välskött villa med vidbyggd carport och egen trädgård

Här finns nu en mycket välskött villa till försäljning i omtyckta Slavsta! Huset har även en carport med förrådsdel som gör det möjligt att ställa bilen alldeles intill ingången till huset - bekvämt vid storhandlingen!

När ni kliver innanför entrédörren möts ni av en rymlig ljus hall och på golvet ligger ett tåligt klinkergolv. Köket är inrett med en klassisk vit skåplucka som kombineras med en påkostad bänkskiva i sten och vid middagsbordet, som placeras invid det stora gavelfönstret, ryms minst 6 personer och är perfekt för den stora familjen. Intill köket når ni vardagsrummet som har stora sociala ytor samt utgång till den ombonade altanen som ger er möjlighet att vistas utomhus för att både koppla av men även inta era måltider under sommaren. Badrummet på entréplan är helkaklat och inrett med en dusch. En våning upp ligger familjens mer privata del med de tre sovrummen samt ytterligare ett helkaklat badrum som renoverats 2019 och inretts med badkar.

Den lite mindre tomten gör att ni kan lägga tid på annat än trädgårdsarbete men möjlighet finns självklart att sätta sin egen prägel med bl.a. rabatter och bärbuskar (äppelträd, hallon, röda vinbärsbuskar samt smultron och jordgubbar). Baksidan skyddas av en tät grönskande häck och det finns både trädäck samt gräsyta. Här kan ni spendera många fina sommardagar! På husets framsida finns i anslutning till entrén ytterligare en uteplats med intilliggande odlingslådor.

Som boende i Slavsta har du närhet till både Årsta och Salabacke, men samtidigt till naturen. Härifrån tar du dig enkelt till såväl stadskärnan som Boländernas handelsområde och Gränbystaden där du finner all tänkbar service. Årsta centrum nås med enkelhet via de fina cykelvägarna, där du finner bl.a. apotek, Ica supermarket, vårdcentral och tandläkare. Slavsta erbjuder goda bussförbindelser där buss nr. 6 stannar ett stenkast från bostaden och sedan tar dig vidare till centralstationen. För dig som bilpendlar har du närhet till E4:ans norr- och södergående påfart.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
45 857 kr/år
Tomtarea
339 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Klarbärsgatan såldes av oss 2023-05-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Klarbärsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Dennis Sjöberg

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.