Formgatan 9

Formgatan 9

Slutpris

3 750 000 kr


Luthagen / Stabby— Uppsala

Formgatan 9


Slutpris
3 750 000 kr

Luthagen / Stabby— Uppsala

Modern 4:a högst upp med två badrum

Med en fantastisk utsikt över omgivningen från balkongen ligger denna gavellägenhet belägen högst upp i huset. Ta möjligheten att bo centralt i Uppsala med nära till service men ändå med fördelarna av att bo nära naturen och lugnet.

Bostaden har genomgående målade ljusa väggar, en klassisk parkett på golvet och bjuder in i en ljus hall som leder vidare in mot vardagsrum och kök. Köket är fullutrustat och har yta att möblera med ett matbord för hela familjen. Intill köket ligger vardagsrummet som har utgång till den inglasade balkongen som ger härliga extra kvadratmetrar under den varmare tiden under året. Tre rymliga sovrum finns att tillgå varav det största har gott om förvaring i skjutdörrsgarderob med spegelglas. Övriga två sovrum passar utmärkt som barn-, gäst- eller arbetsrum. Från ett av sovrummen finns dessutom en separat klädkammare som idag inretts till just en mindre arbetsplats men som naturligtvis går att återställa till en vanlig klädkammare. Tack vare att lägenheten har två våtutrymmen med duschar finns plats för familjen på morgnarna och slipper trängas och vänta på varandra. I det stora badrummet finns också en tvättavdelning med tvättmaskin samt torktumlare under en praktisk arbetsbänk.

Luthagen/Stabby är ett mycket omtyckt område. Här bor du med Gjuteriparken och Stabbyskogen runt hörnet och en kort promenad bort finner du den stora livsmedelsbutiken Nelins. Vid torget Mimmi Ekholms plats finns det livsmedelsbutik, café, restauranger, apotek, vårdcentral, gym, mm. I Luthagen finns det ett flertal förskolor och skolor, och till resecentrum kommer du på cirka 10 minuter med cykel och det finns även goda bussförbindelser som tar dig till stadskärnan.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
90 kvm
Avgift
5 857 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Formgatan såldes av oss 2024-02-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Formgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.