Talgoxvägen 2C

Talgoxvägen 2C

Slutpris

6 600 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Talgoxvägen 2C


Slutpris
6 600 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Renoverad och fin 180 m²-villa i Sunnersta

Välkommen till denna exceptionella villa i det idylliska Sunnersta där charm och modern komfort möts i perfekt harmoni. Med sina generösa 180 m² på 1,5 plan och en trädgård som sträcker sig över 815 kvm, är detta en oas för den kräsna familjen som söker både utrymme och stil.

Villans historia går tillbaka till 1977, men den har genomgått noggranna förbättringar och moderniseringar som säkerställer modern livsstil, bland många förändringar kan bl a nämnas att bergvärme har installerats.

Detta hem har en unik förmåga att anpassa sig till dina behov. Med två rymliga sällskapsutrymmen - ett vardagsrum och ett allrum - erbjuder det gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Trägolv och parkett ger en varm och inbjudande atmosfär som kompletterar den tidlösa designen där bl a tidigare vägg mellan kök och vardagsrum har öppnats upp vilket skapat rymd och ljus. De fem sovrummen erbjuder gott om utrymme för hela familjen och gäster. Här kan du skapa privata fristäder eller arbetsutrymmen, allt efter dina behov. Den praktiska tillbyggda groventrén gör det enkelt att hantera vardagsbestyr och förvaring. Ett välförsett kök med moderna maskiner och stilfulla detaljer gör matlagningen till en glädje. Detta kök har blivit renoverat med precision och omsorg, vilket ger en perfekt balans mellan funktionalitet och estetik. Här finns gott om utrymme för kulinariska äventyr och samlingar med nära och kära. Två våtutrymmen varav ett nyligen renoverat. Praktisk tvättstuga med gott om förvaringsytor.

Utöver det generösa boendet erbjuder den uppvuxna trädgården en naturlig förlängning av ditt boende. En träaltan om ca 40 m² ger en underbar plats för utomhusaktiviteter och grillkvällar, medan den runda poolen ger svalka under varma sommardagar. Den grönskande omgivningen ger en känsla av lugn och ro.

Med ett isolerat garage och carport för två bilar (även hög husbil får plats) finns det ingen brist på plats för fordon och förvaring. På tomten finns dessutom förråd om ca 14 m² samt ett cykelställ under tak.

Nära skola, förskolor, kommunikation och Sunnerstabackens träningsområde med slalomklubb gör detta till en idealisk plats för en aktiv familj. Närliggande badplatser och möjligheten till båtplats vid "Skaris" ger dessutom obegränsade möjligheter för sommaraktiviteter.

Kontakta oss idag för mer information och för att boka in en visning. Välkommen till Sunnersta, välkommen till ditt framtida drömhem!


Boarea
180 kvm
Driftkostnad
38 875 kr/år
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2023-10-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Talgoxvägen såldes av oss 2023-10-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Talgoxvägen.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.