Vadmalsvägen 6

Vadmalsvägen 6

Slutpris

7 400 000 kr


Nåntuna-Vilan— Uppsala

Vadmalsvägen 6


Slutpris
7 400 000 kr

Nåntuna-Vilan— Uppsala

Stort hus med garage och uppvärmd pool

Nu finns den perfekta möjligheten för den stora familjen att hitta sitt nästa hem. Här bor ni bekvämt i ett lugnt och barnvänligt område på en återvändsgata, med närhet till natur, kommunikationer, närservice, förskolor och skolor. På stor tomt med gott om plats för lek och bus stoltserar detta rejält tilltagna 1,5-planshus med generöst tilltaget altandäck och en inbjudande uppvärmd pool. Tomten är en av de större i området och erbjuder både fruktträd, bärbuskar och större gräsyta.

Den inbjudande entrén känns välkomnande och här ryms hela familjens ytterkläder i garderoben eller i det intilliggande kapprummet. Köket nås till höger, här kan ni antingen slå er ner vid de två barplatserna eller vid den gemensamma matplatsen för en god måltid. I anslutning till köket finns en rymlig inre hall som leder er vidare till matsalen med den vackra kakelugnen som blir ett smycke för rummet (ej fungerande i dagsläget). Från den inre hallen nås även vardagsrummet där den andra av husets kakelugnar, fullt fungerande, tronar i ett av hörnen. Härifrån tar ni er sedan vidare till det stora träningsrummet/allrummet genom fina pardörrar. Till denna del av huset finns en separat ingång vilket skapar möjligheter för dig som driver verksamhet eller önskar en separat kontorsdel. Efter ett hårt träningspass är det kanske skönt att ta igen er i bastun där det också finns en dusch nära till hands. Tvättstugan är också placerad här och är nyligen renoverad med ljust grå inredning. På entréplan finns också ett av husets sovrum och det nås via matsalen.

En trappa upp ligger husets lite mer privata delar med fyra stora sovrum, samtliga med förvaring i garderob/klädkammare. Rummen fogas samman av ett mysigt allrum med braskamin (ej fungerande i dagsläget), öppet upp mot nock med synliga bjälkar som gör sällskap av två takfönster för bästa ljusinsläpp. Här på detta plan finns också ett rejält helkaklat badrum med dusch och dubbla tvättställ. Från master bedroom, med plats för en extra bred säng, nås den härliga terrassen som blir en extra uteplats om sommaren.

På fastigheten hör även ett garage med förrådsdel och en inredd friggebod (isolerad och med wifi från huvudbyggnaden), kanske kan det bli ert gästhus eller en egen bostad för tonåringen?

Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med närhet till det man önskar, elljusspåret ligger runt hörnet av tomten, varför inte börja dagen med en löptur eller ett vintertid samma spår fast med skidorna på? Här finns en omtyckt ICA-affär, en tankstation och flera stadsbusslinjer inom samma avstånd. Ni når centrum och Boländerna på några minuter med bil och för pendlaren nås påfarten till E4:an inom några minuter. För den som föredrar cykel tar ni er snabbt till centrum via den fina cykelvägen som hålls snöfri vintertid! I området finner ni både förskolor och skolor, här har ni verkligen nära till allt!


Boarea/biarea
212/53 kvm
Driftkostnad
74 358 kr/år
Tomtarea
1 319 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2024-06-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Vadmalsvägen såldes av oss 2024-06-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vadmalsvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.