Albert Engströmsgatan 2H

Albert Engströmsgatan 2H

Slutpris

1 300 000 kr


Gränby— Uppsala

Albert Engströmsgatan 2H


Slutpris
1 300 000 kr

Gränby— Uppsala

Stilfull och kvadratsmart 1:a med tillgång till takterrass

Föreställ dig en varm försommardag, du vaknar upp till blå himmel och vidsträckt utsikt. Frukosten och morgonkaffet tar du med dig i hissen upp till våning 16 och den gemensamma takterrassen där du i solen kan njuta av en lugn start på dagen medan du blickar ut över Uppsala och dess landmärken. Allt detta och lite till hittar du på Albert Engströmsgatan 2H.

Uppsalas högsta bostadshus finner du i utmärkt läge intill grönskande Gränbyparken. På nionde våningen, med hiss från markplan, ligger denna välplanerade och stilrena lägenhet om 25,5 kvm. Utöver den vidsträckta utsikten, bor du här i ett insynsskyddat läge med fantastiskt ljusinsläpp. Här erbjuds ett ordentligt Marbodalkök med bl.a. induktionshäll, mikrovågsugn och diskmaskin. Matplats finns invid sort fönsterparti och sovplats erbjuds i rummets andra ände. Badrummet är kaklat och inrett med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns förvaringsmöjlighet i skjutdörrsgarderob och bostadsrättsinnehavaren disponerar även ett separat förråd.

Som boende i Brf Uppsala View ges du tillgång till en enastående utsikt från den gemensamma takterrassen i söderläge! Här kan du och dina vänner njuta av en middag med utsikt över Uppsalas vackra landmärken. Föreningen har även en innergård med grill och pergola.

Med ett utmärkt läge i området kan du njuta av att vara granne med omtyckta Gränbyparken som förutom generös parkyta även erbjuder 4H-gård. För den idrottsintresserade ligger Gränby sportfält på kort promenadavstånd och här erbjuds allt från ishallar och friidrottsarena till tennis- och padelcenter. Även Gränbystaden med shopping, restauranger och biograf med mera nås genom en kortare promenad. Till city och Centralstationen cyklar du på ca 10-15 minuter och pendlar du med bil ligger E4:ans påfart på bekvämt avstånd.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.


Boarea
25.5 kvm
Avgift
2 123 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
9 av 16 (Hiss finns)
Såld
2021-07-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Albert Engströmsgatan såldes av oss 2021-07-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Albert Engströmsgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.