Alice Tegnérs väg 19 / Gottsunda / Uppsala

Generös takhöjd, gott ljusinsläpp och privat uteplats!

Slutpris
3 070 000 kr
Boarea
131 kvm
Driftkostnad
40 468 kr/år
Totalareal
131 kvm
Rum
5,5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna radhus på Alice Tegnérs Väg såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Alice Tegnérs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gottsunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna bostad är unik på många sätt! Generös takhöjd, takfönster, gott ljusinsläpp i samtliga rum och en mycket väl genomtänkt planlösning där varje kvadratmeter kan nyttjas till fullo är bara några av denna bostads tilltalade attribut!

Bostaden har en privat uteplats med söderläge på baksidan som vetter mot skogsdunge och skärmas av tack vare högre häck. Här finns både mindre gräsyta samt större trädäck med plats för möblering. Uteplatsen nås från vardagsrummet samt entréplanets sovrum. På framsidan i anslutning till entrén finner ni en privat plattbelagd yta med plats för utemöbel samt eget cykelställ med plats för familjens cyklar. Denna bostad har även ett tillhörande garage några meter från entrén.

När du kliver in i denna bostad slås du av en känsla av rymd! Detta tack vare den generösa tackhöjden och ljusinsläpp från takfönster som skapar en ljus och rymlig känsla i hallen så väl som köket. Kökets centrala placering på entréplanet skapar en utmärkt socialyta samtidigt som det finns möjlighet att skapa en separat del för matgrupp och vardagsrum. På entréplanet finner ni vidare ett helkaklat badrum utrustad med dusch och en avskärmad del med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet har gott ljusinsläpp tack vare större fönsterparti. Intill vardagsrummet finner ni bostadens första av de fyra sovrummen med god förvaring i form av skjutdörrsgarderob. På det övre planet är de resterande tre sovrummen belägna. Samtliga med mycket generös takhöjd! Takhöjden ger sovrummen en unik karaktär och skapar en ljus och rymlig känsla. I två av sovrummen har man utnyttjat takhöjden genom loft. Det övre planet erbjuder vidare ett stilrent helkaklat badrum utrustad med badkar samt ett allrum.

Denna bostad har mycket goda förvaringsmöjligheter tack vare två väl tilltagna klädkammare, förråd i anslutning till trädäcket vid uteplatsen samt att tre av sovrummen har större skjutdörrsgarderober.

I närområdet finner ni flertalet förskolor och skolor, så som Berwalds förskola, Kyrkklockans förskola, Spinnrockens förskola, Stenhammars förskola, Växthusets skola, Lilla Valsätraskolan, Valsätraskolan, Gottsundsskolan med Gottsundabadet och idrottshall intill. Via ca 10 minuters promenad från bostaden når ni Gottsunda Centrum med all tänkbart utbud, så som ICA, Willy:s, apotek, systembolag samt flertalet restauranger.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Gottsunda & Södra Gottsunda

Gottsunda är en tätort belägen ca 7 km sydväst om Uppsala. Gottsunda består av blandad bebyggelse med lägenheter i anslutning till centrumet och villor i den södra delen av Gottsunda. Flera fina naturområden omgärdar Gottsunda, bl a naturreservatet Hågadalen och Gottsundagipen.

Service

I Gottsunda centrum finns all tänkbar service såsom 3 mataffärer, klädbutiker, frisör, ett mattorg med bl a Feskarn, sushirestaurang och Triller bageri. Vidare finner ni vårdcentral, BVC, Folktandvård, Systembolag, bibliotek, gym, simhall och öppen förskoleverksamhet. I Ultuna, som ligger väster om Gottsunda, finns stora delar av SLU’s verksamhet, smådjursklinik, BVC, vårdcentral och Friskis och Svettis.

Skola och barnomsorg

Det finns flera förskolor och grundskolor i området, både med kommunala och fristående. De närmaste grundskolorna är Treklangens skola (åk F-5) samt Gottsundaskolan (åk 6-9). I Södra Gottsunda finns även Växthusets skola med verksamhet åk F-5.

Fritid och friluftsliv

Gottsunda har flera fina grönområden, bl a Vårdsätraskogen och Gottsundagipen med skidspår vintertid, kolonilotter, fotbollsplaner, mountainbikesleder och vackra promenadstigar. Vidare finner ni även naturreservatet Hågadalen som även det erbjuder vackra promenadstigar. På kort cykelavstånd finns två badplatser, Lyssnaängens badplats, med kiosk sommartid, och Sunnerstabadet. Det finns även ett hundbad, Lerstabadet, med omgärdande stängsel. I närheten finns Sunnerstaåsens fritidsområde som erbjuder slalombacke med lift och tre nedfarter, kanot- och kajakuthyrning, vandringstigar, elljusspår med skidspår på vintern, ett rikt fågelliv, pulkabacke, café som är öppet vintertid, naturgym och lekplats. KFUM Alnäs Fritidsgård anordnar sommarläger för barn och ungdomar med bl a segelskola, tennis, fotboll, basket och höghöjdsbana.

Kommunikationer

Flera stadsbussar går till och genom Gottsunda, dagtid ungefär var 10:e minut och kvällstid var 20:e minut. Via Vårdsätravägen finns en snabbcykelbana in till stan som underhålls väl även under vinterhalvåret. Möjlighet till båtplatser finns vid Skarholmen där Uppsala Motorbåtssällskap, Uppsala Segelsällskap och Ekolns segelklubb håller till. Vid Fyrisåns utlopp finns ytterligare en båtklubb.

Tips & inspiration