Årstagatan 39

Årstagatan 39

Slutpris

2 400 000 kr


Salabacke— Uppsala

Årstagatan 39


Slutpris
2 400 000 kr

Salabacke— Uppsala

Smakfull 2:a i toppskick!

Varmt välkommen till denna helrenoverade 2:a belägen i populära Salabacke. Lägenheten har renoverats till absolut toppskick och med en stil som tilltalar den inredningsintresserade. Bostaden är belägen högst upp i huset, fri från insyn, och med balkong i härligt eftermiddag- och kvällsolsläge.

Lägenheten erbjuder ett kök från 2016 inrett med ljusgrå, släta luckor, bänkskiva i ek med fasettkakel i halvförband ovan arbetsbänken och vidare upp på väggen. Köket är fullutrustat med induktionshäll, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin samt ugn och micro i högskåp. Invid köket finner ni en väl tilltagen matplats med plats för många middagsgäster samt ett mindre skrivbord. Vidare finner ni ett luftigt vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp, via vardagsrummet nås även den härliga balkongen med tak och fri utsikt över föreningens innergård. Sovrummet ligger intill matplatsen, i svalt norrläge och med en praktisk klädkammare. Badrummet är från 2016 med vita högblanka kakelplattor, grått klinkergolv med komfortvärme och vägghängd wc.

På Årstagatan bor ni nära Brantings torg där ni finner mataffär, bageri och apotek. Inom kort promenadavstånd finns mataffären Willys. Goda kommunikationer med buss nr 7. Med cykel tar ni er ner till stan på ca 10 minuter.

En riktig pärla som har allt man kan önska! Välkommen på visning!


Boarea
64 kvm
Avgift
3 448 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Årstagatan såldes av oss 2017-02-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Årstagatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.