Bellmansgatan 142 / Bellman / Uppsala

HÖGST UPP MED INGLASAD BALKONG I SÖDERLÄGE

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
4 533 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bellmansgatan såldes av oss 2017-10-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bellmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bellman är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade 4:a belägen högst upp i huset med rymlig inglasad och insynsskyddad balkong i rakt söderläge. I bostaden finns tre sovrum i bra storlek, väl tilltaget vardagsrum, gäst-WC samt rejält badrum med bubbelbadkar, tvättmaskin och torkskåp. I bostaden finns klädkammare samt integrerade garderober och till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3-4 kvm.

Stor och stabil förening med hela 396 lägenheter, 190 garageplatser och 130 p-platser (kötid för p-plats bedöms till ca 3 månader). Föreningen jobbar aktivt för att hålla fastigheten i bra skick och exempel på vad som gjorts de senaste 10 åren är installation av bergvärme, inglasning av samtliga balkonger, byte till säkerhetsdörrar samt fönsterbyte. Ekonomin är stark och förra året avslutade föreningen två lån om drygt 6 500 000 kr samt att den planenliga amorteringen om ca 1 200 000 kr genomfördes. Allt detta samtidigt som avgiften lyckats hållas på en bra nivå och där bredband samt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen ingår. Dessutom har föreningen under 2017 förhandlat om flera av sina räntor vilket gett lägre kostnader.

Populärt område med närhet till Gränby Centrum, flera mataffärer, idrottsanläggningar, E-4:ans på- och avfarter samt bra kommunikationer och cykelvägar in till Uppsalas stadskärna.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration