Bellmansgatan 142

Bellmansgatan 142

Slutpris

2 100 000 kr


Bellman— Uppsala

Bellmansgatan 142


Slutpris
2 100 000 kr

Bellman— Uppsala

HÖGST UPP MED INGLASAD BALKONG I SÖDERLÄGE

Välkommen till denna välplanerade 4:a belägen högst upp i huset med rymlig inglasad och insynsskyddad balkong i rakt söderläge. I bostaden finns tre sovrum i bra storlek, väl tilltaget vardagsrum, gäst-WC samt rejält badrum med bubbelbadkar, tvättmaskin och torkskåp. I bostaden finns klädkammare samt integrerade garderober och till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3-4 kvm.

Stor och stabil förening med hela 396 lägenheter, 190 garageplatser och 130 p-platser (kötid för p-plats bedöms till ca 3 månader). Föreningen jobbar aktivt för att hålla fastigheten i bra skick och exempel på vad som gjorts de senaste 10 åren är installation av bergvärme, inglasning av samtliga balkonger, byte till säkerhetsdörrar samt fönsterbyte. Ekonomin är stark och förra året avslutade föreningen två lån om drygt 6 500 000 kr samt att den planenliga amorteringen om ca 1 200 000 kr genomfördes. Allt detta samtidigt som avgiften lyckats hållas på en bra nivå och där bredband samt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen ingår. Dessutom har föreningen under 2017 förhandlat om flera av sina räntor vilket gett lägre kostnader.

Populärt område med närhet till Gränby Centrum, flera mataffärer, idrottsanläggningar, E-4:ans på- och avfarter samt bra kommunikationer och cykelvägar in till Uppsalas stadskärna.

Välkommen hem!


Boarea
97 kvm
Avgift
4 533 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.