Botvidsgatan 8 B / Höganäs/Fålhagen / Uppsala

Ljus 2,5:a med bästa balkongläge!

Slutpris
2 375 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
2 935 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Botvidsgatan såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Botvidsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs/Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina lägenhet på Botvidsgatan 8 B!

Här finner ni en ljus 2,5:a belägen på våning 2 med vackert ljusflöde från två väderstreck. Planlösningen erbjuder möblerbar hall, ett kök i modernt utförande med matplats för ca 4 personer. Sovrummet är ljust med plats för förvaring, ett rymligt vardagsrum med utgång till den möblerbara balkongen i solsäkert läge. Här kan du njuta av sol från förmiddag till kväll. Goda förvaringsmöjligheter finns med både garderober och klädkammare i lägenheten. Utöver detta disponerar lägenheten över förråd, både vindsförråd och källarförråd.

Brf Persgården är en välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi och låga avgifter. I byggnaden finns bl. a. barnvagnsförråd, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, tvättstuga, torkrum och mangelrum. Huset ritades av den välkända stadsarkitekten Gunnar Leche och är beläget i populära Höganäs, ett centralt, lugnt läge med goda pendlingsmöjligheter i o m den direkta närheten till Resecentrum.

Här bor Du med gångavstånd till Centrum med dess utbud av bl a butiker, caféer och restauranger. I gallerian Kvarnens köpcentrum som är beläget alldeles runt hörnet finns ICA-butik, systembolag, apotek, restauranger m m. För den träningsintresserade ligger Friskis & Svettis runt hörnet, endast ca 2-3 min promenadväg bort.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.