Bredmansgatan 9A

Bredmansgatan 9A

Slutpris

2 600 000 kr


Luthagen— Uppsala

Bredmansgatan 9A


Slutpris
2 600 000 kr

Luthagen— Uppsala

Drömtvåa med solig balkong

Välkommen till denna mycket välskötta och karaktäristiska genomgångstvåa med sitt perfekta läge i uppskattade Luthagen! Här kan du njuta på balkongen med sitt soliga läge mot den fridfulla innergården. Bostaden har genom åren moderniserats med omsorg och man har varit noggrann med att bevara de originaldetaljerna från 40-talet. Att ha låga driftskostnader är något många önskar. Här får du möjligheten att bo i en förening med ytterst välskött ekonomi tillsammans med låga avgifter. HSB Brf 26 Fåfne har välskötta 40-talsbyggnader med vackra och lummiga innergårdar. Bostadsrättsföreningen har skötts varsamt och har mycket god ekonomi med en låg belåningsgrad om 1325 kr/m² (2019 årsredovisning).

Vid Bredmansgatan 9A bor du i ett uppskattat och fridfullt kvarter med mycket begränsad biltrafik. Här bor du dessutom mycket nära Ekonomikum som är någon enstaka minuts promenad bort. I närområdet finnar du flera matbutiker såsom Coop Ringgatan, ICA Luthagens Livs samt Luthagens breda utbud av caféer, restauranger och grönskande parkmiljöer. Om du önskar ta dig in till stadens kärna kan du göra det med en kortare promenad eller cykeltur. För den som pendlar har ni frekvent busskommunikation från Luthagsesplanaden som tar dig ut till väg 55 eller in till Tågstationen.

Lägenheten är anvisad ett större källarförråd samt ett matkällarförråd.


Boarea
51 kvm
Avgift
2 476 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.