Byggmästargatan 9B

Byggmästargatan 9B

Slutpris
1 620 000 kr

Salabacke— Uppsala

Byggmästargatan 9B


Slutpris
1 620 000 kr

Salabacke— Uppsala

Stor 2 rok med fantastisk utsikt

I uppskattade Salabacke återfinns denna väldisponerade tvårumslägenhet med stor balkong i västerläge med fantastisk utsikt över Uppsala. Här erbjuds ett boende med genomgående stora och ljusa rum och mängder av potential. Bostaden ligger högst upp i en 50-talsfastighet som tillhör en välförvaltad bostadsrättsförening med låg belåning. Förutom en fantastisk balkong bjuder lägenheten på ett mycket rymligt vardagsrum - perfekt för dig som tycker om att bjuda hem familj och vänner! Här ryms nämligen både en stor soffa och en kompletterande matplats. Sovrummet är även det generöst tilltaget och utrymme har skapats för en arbetsplats eller ett sminkbord. Förvaring råder det ingen brist på - i lägenheten finns nämligen ett flertal garderober och bostadsrättshavaren disponerar även ett externt förråd.

I Salabacke bor du i lugna och trivsamma kvarter med närhet till flera trevliga parker och promenadstråk. Årsta centrum och Brantingstorg erbjuder god service i form av bland annat matbutiker, apotek, pizzerior och frisörer. I närområdet återfinns dessutom två av Uppsalas mest uppskattade caféer - Leijon Stenugnsbageri & Konditori samt Bageri Brantingstorg. Till Gränbystaden är det cykelavstånd, likaså till city. För den som hellre åker kollektivt avgår UL:s linje 1, 7 och 30 inom bekvämt promenadavstånd. Kort och gott en bostad med närhet till allt som kan önskas!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 066 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Byggmästargatan såldes av oss 2023-11-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Byggmästargatan.

Boka värdering
Sandra Johansson
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad