Eklundshovsvägen 4 D

Eklundshovsvägen 4 D

Slutpris

1 695 000 kr


Eklundshov— Uppsala

Eklundshovsvägen 4 D


Slutpris
1 695 000 kr

Eklundshov— Uppsala

Hörnlägenhet med låg avgift i attraktivt läge!

Välkommen till denna pärla - perfekt för dig som söker ett stads- och naturnära boende i absoluta toppskick! I denna nyproducerade och välplanerade lägenhet kan du njuta av fönster i två väderstreck, praktiskt kök och gott om förvaring via flertalet garderober samt ett externt förråd. Stilrena och ljusa materialval samt ett stort badrum utrustat med egen tvättmaskin. Bredband 100/100 ingår i avgiften!

De tillval som gjorts är golvvärme i badrummet och inbyggd micro i köket.

Som boende på Eklundshovsvägen har du nära till mycket! På ca 10 minuter med cykel finns Uppsalas stadsliv som erbjuder shopping, restauranger, nöjen, kultur och centralstationen. I närområdet ligger Polacksbacken, Ångströmslabratioriet, BMC och Akademiska sjukhuset. Det är goda kommunikationer med stadsbussarna via Dag Hammarskjölds väg och Sjukhusvägen. Fina promenadstråk längs Fyrisån och närhet till mysiga Stadsparken med bl a Parksnäckan som erbjuder uppträdanden under sommartid.

Välkommen på visning!


Boarea
29.7 kvm
Avgift
1 963 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.