Fålhagsleden 4B

Fålhagsleden 4B

Slutpris

1 275 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Fålhagsleden 4B


Slutpris
1 275 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Välplanerad 30-talslägenhet i utmärkt pendlarläge

Välkommen till denna kvadrateffektiva enrumslägenhet med låg avgift belägen i utmärkt pendlarläge och med promenadavstånd till Uppsalas stadskärna. På Fålhagsleden bor du i ett lugnt läge i ett av Uppsalas mest uppskattade kvarter, Fålhagen. Bostaden är bekvämt belägen en halv trappa upp i en välförvaltad 30-talsfastighet som ägs av bostadsrättsföreningen. Lägenhetens 24 kvm erbjuder en hall med pentry, en stamrenoverad wc/dusch samt ett rymligt och ljust rum med fransk balkong med pardörrar. Ett perfekt boende för dig som ska köpa din första bostadsrätt, söker något med bra kommunikationsförbindelser eller bara vill bo bekvämt!

Som boende i HSB Brf Femman ges du tillgång till ett antal gemensamhetsutrymmen såsom tvättstugor, torkrum, hobbyrum och samlingslokal. Föreningen har en låg belåningsgrad (3 078 kr/kvm enligt årsredovisning för 2022) och låga avgifter där det mesta är inkluderat i avgiften; värme, kall- och varmvatten, TV, fiberbredband, IP-telefoni (samtalskostnad tillkommer) och bostadsrättstillägg.

I Fålhagen bor du i ett av Uppsalas mest populära områden med närhet till det mesta. Inom 800 meters radie finner du hela tre livsmedelsbutiker varav den ena ligger enbart ett stenkast från bostaden. Kvarnengallerian erbjuder dessutom postombud, ATG och apotek. Genom några minuters promenad nås Uppsalas stadskärna med en mängd butiker, restauranger och caféer. För dig som pendlar ligger Resecentrum bara några minuters promenad bort. För dig som vill finslipa löpsteget finns ett uppskattat, kort löpspår vid Fålhagens IP. I närområdet finner du även Frode- och Bergsbrunnaparken som bjuder in till att koppla av i det gröna. För den studerande nås de flesta av Uppsalas universitetslokaler samt de mycket populära studentnationerna smidigt med studentens bästa vän - cykeln.


Boarea
24 kvm
Avgift
1 631 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fålhagsleden såldes av oss 2023-11-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fålhagsleden.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.