Fredsgatan 4B

Fredsgatan 4B

Slutpris

3 400 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Fredsgatan 4B


Slutpris
3 400 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Välplanerad 3:a med balkong!

Möjlighet finns nu att förvärva en välplanerad 3:a i Främre Luthagen. Här bor ni på lugn gata men med stadskärnan med dess breda utbud endast en kort promenad bort! Hög upp i huset med fritt läge finner ni denna bostad. Genomgående fina parkettgolv och ljusa målade väggar. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkongens placering gör lägenheten till ett trivsamt hem att bo och umgås i.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnade hall med förvaringsmöjlighet i en skjutdörrsgarderob. Från hallen nås det helkaklade badrummet och vidare in till det välplanerade köket med sina fina färgsättningar som matchar varandra i form av golv, bänkskiva och handtag. Alla vitvaror är dessutom i rostfritt stål som på ett stilrent sätt matchar mosaikväggen ovan bänkskivan. Kökets öppna planlösning mot vardagsrummet bryter av med en trivsam köksö där man kan avnjuta sina måltider eller använda som social umgängesyta. Det ljusa vardagsrummet med sitt fina ljusinsläpp från dem stora fönsterpartierna har både plats för soffgrupp och ett matbord. Härifrån nås även lägenhetens möblerbara balkong. Vidare i lägenheten finns ett större ljust sovrum med plats för dubbelsäng samt ett litet mindre rum som även det kan användas som sovrum eller kontor för den som behöver jobba hemma.

Som boende på Fredsgatan har du närhet till b.la. Ekonomikum och universitetets nationer såväl som service, ICA Luthagens Livs, flera cafeér och restauranger samt goda kommunikationer. Du har även närhet till Stabbyskogens natur, grönska, löpspår och naturstigar. Vid Luthagsesplanaden finns busshållplats för att med enkelhet ta dig runt i Uppsala.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 198 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fredsgatan såldes av oss 2022-04-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fredsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.