Frodegatan 17 B / Uppsala

Charmig gaveltrea med solig balkong

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 028 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frodegatan såldes av oss 2020-01-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Frodegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frodegatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömbostaden för dig som söker en ljus och välplanerad gavellägenhet med en genomgående härlig och ljus atmosfär. Det är ett perfekt pendlarläge från bostaden med endast 6-7 minuters gångavstånd till tågstationen. Lägenheten har dessutom en fridfull och solig balkong som vetter mot ett härligt och soligt sydostligt läge. För den som har behov av ett till mindre sovrum/arbetsrum kan man dessutom göra om matsalen till en egen avdelning. Bostadsrätten är anvisad två förråd av bostadsrättsföreningen.

Bostadsrättsföreningen HSB Brf 20 Göran är en stadig ekonomisk förening med flera av de stora renoveringarna utförda. Enligt årsredovisningen från 2018 har föreningen ca 2760 kr/lån per m² vilket är på en mycket låg nivå för en bostadsrättsförening. Denna låga belåningsgrad gör att man kan känna sig tryggare på bostadsmarknaden framöver.

Här bor du i ett mycket charmigt område i Fålhagen med närhet till allt man kan önska sig. De mataffärer som finns i närheten är Coop Stationsgallerian samt välsorterade ICA Kvarnen och Hemköp Svava. Vid Vaksala torg finner du dessutom den uppskattade torghandeln.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.