Gärdesvägen 1 / Sunnersta / Uppsala

Rymlig enplansvilla med fantastisk trädgård i Sunnersta!

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea/biarea
107/37 kvm
Driftkostnad
41 154 kr/år
Totalareal
1 440 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-08-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Gärdesvägen såldes av oss 2018-08-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gärdesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sunnersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna rymliga enplansvilla belägen i natursköna Sunnersta. Här erbjuds en villa med många sovrum, härliga sällskapsutrymmen, fantastisk tomt, flera uteplatser och altan med jacuzzi, perfekt för barnfamiljen!

Husets planlösning fördelar sig på entré i hall med plats för avhängning samt en utgång till altan mot husets lummiga tomt. Stort kök med plats för många gäster, kontor, tvättstuga, fyra väl tilltagna sovrum, två badrum med golvvärme, allrum med utgång till stor inglasad altan och vardagsrum med utgång till härlig trallbelagd altan med jacuzzi. Här finns stora sällskapsytor och många möjligheter.

På den stora tomten, om 1 440 kvm, finns vackra planteringar med en mängd olika blommor, buskar och träd, ett paradis för den trädgårdsintresserade, men även flera uteplatser i alla väderstreck. Här kan ni koppla av och njuta av doftande blommor och grönskande prakt. På tomten finns också ett dubbelgarage med intilliggande förråd, växthus samt en flaggstång.

I Sunnersta finns alltid närheten till natur och fina grönområden men även närhet till badplats och elljusspår för er som vill öva på löpstegen. Det finns många olika fritidsaktiviteter för er som vill såsom skidåkning, skridskoåkning, fotbollsplaner och slalombacke med liftar och kvällsbelysning. På promenadavstånd finns både förskola och skola (f-åk 5), busshållplats och mataffär. Centrala Uppsala når ni med bil och buss men även med cykel via en vacker cykelväg längs Fyrisån.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration