Geijersgatan 40 A

Geijersgatan 40 A

Slutpris

2 225 000 kr


Luthagen— Uppsala

Geijersgatan 40 A


Slutpris
2 225 000 kr

Luthagen— Uppsala

Väldisponerad mini-2:a med balkong i omtyckta Luthagen!

I ett toppenläge i Luthagen finns nu denna fina 2:a med balkong till salu. Som boende på Geijersgatan har du närhet till b.la. Ekonomikum och universitetets nationer såväl som service, ICA Luthagens Livs, flera cafeér och restauranger samt goda kommunikationer. Du har även närhet till Stabbyskogens natur, grönska, löpspår och naturstigar. Vid Luthagsesplanaden finns busshållplats för att med enkelhet ta dig runt i Uppsala.

Lägenheten är en mindre tvåa med separat kök, vardagsrum och sovrum. I köket går det att möblera med två stolar och om behov finns för att duka för fler, finns plats för ett större matbord i vardagsrummet som också rymmer en soffa. Från vardagsrummet nås även balkongen som går att inreda med en mindre cafégrupp. Sovrummet är ljust, inbjudande och rymmer en dubbelsäng. Förvaringsmöjligheter finns i den två garderober samt i separata förråd. I badrummet kan man efter en hektisk dag ta ett avkopplande bad.

I föreningen finns tillgång till tvättstuga, hobbyrum, torkrum, cykelförråd (i källarutrymmet närmast Bredmansgatan) gym och bastu. Föreningen har även två uteplatser med tillhörande trädgårdsmöbler.


I omtyckta Luthagen har ni som boende det bästa av två världar - området är uppskattat för dess lugn men med city och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Det finns restauranger och livsmedelsbutiker i närområdet och det är goda kommunikationer med stads- och regionbuss för er som pendlar. Här är det nära till vackra promenadstråk längs Fyrisån, Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser samt flertalet parker i närheten, närmast ligger Tegnérparken som erbjuder plats för picknickar och umgänge samt lek och bus i populära lekplatsen "Giraffparken". För den som studerar ligger Ekonomikum på kort promenadavstånd från bostaden.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
48 kvm
Avgift
2 984 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Geijersgatan såldes av oss 2022-12-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Geijersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.