Gimogatan 9

Gimogatan 9


Norra Luthagen— Uppsala

Gimogatan 9Norra Luthagen— Uppsala

Välkommen till denna 4:a i Norra Luthagen!

Välkommen till denna 4:a i Norra Luthagen! Med de generösa 100 kvadratmeterna erbjuder denna bostad en bekväm och rymlig tillvaro för dig och din familj! Läget är oslagbart - här bor ni nära både stadens puls och vackra strövområden. På promenadavstånd når ni snabbt och enkelt Uppsala city, där ni kan njuta av shopping, restauranger och kultur. Samtidigt har ni naturen runt knuten med gröna parker och härliga promenadvägar.

När ni kliver in i bostaden möts ni av en generös hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i en stilren klädkammare med praktiska skjutdörrar. Detta är den perfekta platsen att hålla ordning på alla era kläder och skor, och samtidigt ge hallen ett elegant och organiserat utseende. Hallen leder er vidare in i ett luftigt vardagsrum, där ni har direkt utgång till en underbar inglasad balkong. Här kan ni njuta av ljusa och soliga dagar året runt, skyddad från vind och regn. Balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och erbjuder en fantastisk plats att umgås, odla växter eller bara koppla av med en god bok.

I anslutning till vardagsrummet nås det generösa och stilrena köket. Den delvis öppna planlösningen ger köket en härlig atmosfär och blir navet för umgänge och matlagning. Bostaden erbjuder även ett rymligt master bedroom och två mindre sovrum, vilket ger flexibilitet och utrymme för hela familjen. Det stora badrummet är inrett med stil och erbjuder en dusch och en separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns ett mindre badrum med dusch som ger extra bekvämlighet för vardagen, ingen trängsel på morgonen!

På Gimogatan bor ni nära matbutiken Nelins samt har ett kort promenadavstånd till Mimmi Ekholms plats med bl a Ica-nära, apotek, vårdcentral, gym och caféer och restauranger. Det är goda kommunikationer med stadsbussarna och för den bilburna går det snabbt att ta sig ut till Bärbyleden, vilken bl a leder dig till E4an och riksväg 55. Här är det även nära till naturen, Stabbyskogen erbjuder motionsslinga med elljus, i Librobäck finns ett utegym, två paddelhallar och längs Fyrisån är det fina och lummiga promenadstråk!

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
100 kvm
Avgift
7 353 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-02-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gimogatan såldes av oss 2024-02-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gimogatan.

Boka värdering
Jenny Olofsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad