Gimogatan 6 A

Gimogatan 6 A


Norra Luthagen— Uppsala

Gimogatan 6 ANorra Luthagen— Uppsala

Välplanerad 3:a med två härliga balkonger!

På andra våningen med hiss direkt från markplan finner ni denna charmiga 3:a med fint ljusinsläpp från två väderstreck. Bostaden erbjuder er två mysiga balkonger varav en mot söder och den andra mot norr, tack vare detta finns möjligheten att välja sol- eller skuggläge efter behov. Parkering finns smidigt med hiss ner till föreningens garage, även försett med elbilsladdare. Som boende på Gimogatan 6 A bor ni med närheten till stadskärnan i ett barnvänligt område, samtidigt som närheten finns till både shopping och natur i trevliga Stabbyskogen på promenadavstånd.

När ni kliver in i lägenheten möts ni av en rymlig och funktionell hall med gott om förvaringsutrymmen i både skjutdörrsgarderob och bostadens klädkammare som ni finner i nära anslutning till hallen. Vidare från hallen finner ni det tidlösa köket som även har möjlighet att sammanflätas med vardagsrummet genom att ta ner väggen till det mindre sovrummet för den som önskar en mer öppen planlösning. För den som hellre föredrar fler sovplatser kan bostaden nyttjas som en 3,5:a då det i dagsläget finns möjlighet till tre sovrum i olika storlekar. Varav ett av dom är ett mindre barnrum som likväl skulle kunna nyttjas som hemmakontor för den som behagar. Bostadens planlösning skapar därför personligt utrymmen för hela familjen. Det största sovrummet har även en egen balkong, perfekt att avnjuta dagens första kopp kaffe på under sommarmånaderna.

Vardagsrummet är ljust och öppet och har direkt utgång till bostadens andra balkong, här finns plats för såväl middagsmöbel som soffgrupp. Vidare finner ni det helkaklade och rymliga badrummet som är försett med praktikaliteter så som tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk med förvaring i överskåp och duschvägg. Bostaden har genomgående ljusa färgval och stora fönster som skapar en känsla av ljus och rymd.

Som boende i Brf Tegelbacken bor du i en välskött förening med hiss från markplan, och garage samt förråd i källare. Föreningens fina innergård bjuder in till trevlig samvaro och fasaderna och gårdar är snyggt designade med belysta gavlar, slingrande klätterväxter och blommande rabatter. Läget är optimalt med nära till såväl vardagsservice vid Mimmi Ekholms plats som natur, parker och fritidsaktiviteter och förskola.

Som boende i Norra Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Runt hörnet ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. Även Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge. Studenten når Ekonomikum på några minuter med cykel samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Mimmi Ekholms plats erbjuder all service du behöver med ICA-butik, apotek, vårdcentral, gym, frisör och restauranger. Coop Konsum finns inom 5 minuters promenadavstånd och önskas ett större utbud ligger den välbesökta livsmedelsbutiken Nelins rakt över gatan.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
83 kvm
Avgift
4 636 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-02-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gimogatan såldes av oss 2024-02-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gimogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad