Gluntens Gränd 4 A

Gluntens Gränd 4 A

Slutpris

2 125 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Gluntens Gränd 4 A


Slutpris
2 125 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

ENASTÅENDE LÄGE I FRÄMRE LUTHAGEN - BALKONG I SYDVÄST

Välkommen till denna välplanerade mini-tvåa med enastående läge i Främre Luthagen. Här bor du endast ett stenkast från Ekonomikum och Vasaparken samt har gångavstånd till nationslivet, välsorterad mataffär, restauranger, caféer samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen i sydvästligt läge, här avnjuts härlig eftermiddags- och kvällssol samt utsikt mot den vackra innergården. Sovrummet skiljs av med skjutdörr och här finns utrymme för 180-säng samt både klädkammare och garderob. Det helkaklade badrummet stamrenoverades 2003 och här finns dusch, toalett, handfat med kommod samt badrumsskåp. Trevligt arbetskök med maskinell utrustning bestående av spis, fläkt, integrerad micro samt kyl och frys. Till bostaden hör rymligt vinds- och källarförråd.

Brf Borgen består en byggnad från 1934 och innefattar 31 lägenheter samt 12 parkeringsplatser. Flera renoveringar har de senaste åren utförts som exempelvis stam-, balkong-, hiss- och takrenovering. Man har även lagt mycket kraft på den vackra innergården där det bl.a. finns utemöbler för föreningens medlemmar. Ekonomiskt är föreningen stabil med ca 850 000 kr i kassan och låg skuldsättning/kvm. Inga planer finns i nuläget på större renoveringar eller avgiftsförändringar.

Främre Luthagen är ett av Uppsalas mest populära områden. Inom kort gångavstånd finner ni bland annat ICA Luthagens livs, Ekonomikum, Vasaparken samt Stabbyskogens elljusspår. Inom gång- och cykelavstånd finner ni även stort utbud av restauranger, livsmedelsbutiker, flera universitetsinstitutioner, service, nationslivet, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda.

Välkommen hem!


Boarea
40 kvm
Avgift
1 801 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-08-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.