Sök Meny
Såld

Uppsala - Främre Luthagen / Götgatan 5b

Radhus i Främre Luthagen om 164 kvm alldeles intill Fyrisån

Renoverat och ombyggt radhus om 164 kvm i Främre Luthagen med utsikt ner mot Fyrisån och med möjlighet till uthyrning av 2 rok med egen ingång. Från baksidan av fastigheten ingång till entréhall. En trappa upp finns matrum med matplats för många gäster. Helrenoverat kök med vit skåpinredning och integrerade och inbyggda maskiner samt utgång till trallbelagd balkong om drygt 14 kvm med utsikt mot Fyrisån. Ljust vardagsrum med parkett, ljust målat resp fondtapet och stora fönster ut mot Götgatan. Snyggt och fint renoverat badrum med svart klinkergolv, vitt kakel på vägg, golvvärme, dusch samt TM och TT. Ytterligare trappa upp finns hall med stora klädvårdsutrymmen. Stort sovrum med ny parkett, vita väggar och ingång till renoverat och helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet nås även från den stora hallen. Ytterligare två sovrum med ny parkett och ljusa väggar varav det ena utgång till balkong i soligt läge. På framsidan finns ingång till uthyrningsavdelning om ca 30 kvm med vardagsrum och fullt utrustat kök i öppen planlösning, ett mindre sovrum, tvättavdelning med TM/TT samt nyrenoverat och helkaklat badrum i svart och vitt och med dusch. Till fastigheten hör carport precis intill entrén samt en öppen parkeringsplats strax utanför på gården/infarten. Fantastiskt bra läge mitt i hjärtat av Främre Luthagen ett stenkast från promenadstråk kring Fyrisån, ICA Luthagens Livs, apotek, flertalet restauranger samt ett antal trevliga småbutiker.

Uppsala / Främre Luthagen
Götgatan 5b
Slutpris: 7 200 000 kr
Boarea/biarea: 164/22 kvm
Driftkostnad: 34 500 kr/år
Rum: 6 rum, varav 5 sovrum
Såld: 2017-01-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Götgatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.