Sök Meny
Såld

Uppsala - Främre Luthagen / Götgatan 5b

Radhus i Främre Luthagen om 164 kvm alldeles intill Fyrisån

Renoverat och ombyggt radhus om 164 kvm i Främre Luthagen med utsikt ner mot Fyrisån och med möjlighet till uthyrning av 2 rok med egen ingång. Från baksidan av fastigheten ingång till entréhall. En trappa upp finns matrum med matplats för många gäster. Helrenoverat kök med vit skåpinredning och integrerade och inbyggda maskiner samt utgång till trallbelagd balkong om drygt 14 kvm med utsikt mot Fyrisån. Ljust vardagsrum med parkett, ljust målat resp fondtapet och stora fönster ut mot Götgatan. Snyggt och fint renoverat badrum med svart klinkergolv, vitt kakel på vägg, golvvärme, dusch samt TM och TT. Ytterligare trappa upp finns hall med stora klädvårdsutrymmen. Stort sovrum med ny parkett, vita väggar och ingång till renoverat och helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet nås även från den stora hallen. Ytterligare två sovrum med ny parkett och ljusa väggar varav det ena utgång till balkong i soligt läge. På framsidan finns ingång till uthyrningsavdelning om ca 30 kvm med vardagsrum och fullt utrustat kök i öppen planlösning, ett mindre sovrum, tvättavdelning med TM/TT samt nyrenoverat och helkaklat badrum i svart och vitt och med dusch. Till fastigheten hör carport precis intill entrén samt en öppen parkeringsplats strax utanför på gården/infarten.

Fantastiskt bra läge mitt i hjärtat av Främre Luthagen ett stenkast från promenadstråk kring Fyrisån, ICA Luthagens Livs, apotek, flertalet restauranger samt ett antal trevliga småbutiker.

Sponsrade länkar
Uppsala / Främre Luthagen
Götgatan 5b
Slutpris: 7 200 000 kr
Boarea/biarea: 164/22 kvm
Driftkostnad: 34 500 kr/år
Totalareal: 117 kvm
Rum: 6 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-01-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Götgatan