Gotlandsresan 99

Gotlandsresan 99

Slutpris

1 950 000 kr


Sävja— Uppsala

Gotlandsresan 99


Slutpris
1 950 000 kr

Sävja— Uppsala

4:a i markplan med uteplats

Nu erbjuds en rymlig 4:a med en fin grönskande uteplats till salu! Lägenheten är i fint skick med ljusa materialval och renoverade badrum. Den stora möblerbara hallen känns välkomnande med förvaring i intilliggande klädkammare, köket är luftigt med plats för matgrupp om ca 6 personer och vardagsrummet är placerat mitt i lägenheten, precis intill köket. Uteplatsen är belägen med utgång från vardagsrummet och ligger i sydostligt läge vilket ger sol under förmiddagen. Till detta finns tre bra sovrum där det största rummet har en skjutdörrsgarderob för smart förvaring. Två helkaklade våtutrymmen finns, ett med dusch och det andra inrett med både badkar och tvättmaskin samt har ett stort fönster för fint ljusinsläpp. Förvaring finns i klädkammare som nås från hallen samt i ett separat förråd.

I Sävja, ca 7 km söder om Uppsala, kan du njuta av stadens puls på avstånd. Med ett lugnt boende alldeles intill naturen gör detta till ett perfekt boende för både för unga vuxna, barnfamilj eller seniorer. Servicen har du på nära avstånd och på ca 10 minuter med buss eller bil når du stadskärnan. Föredrar du att cykla finns det i stället fina cykelvägar in till city. I naturreservatet Lunsenskogen finner du avkoppling där du kan avnjuta en promenad eller joggingtur i spåret. Inom gångavstånd finns förskola, skola, fritidsgård, vårdcentral, apotek, mataffär och bibliotek.

Välkommen att kontakta mig för mer information!


Boarea
93 kvm
Avgift
5 635 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gotlandsresan såldes av oss 2021-05-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gotlandsresan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.