Gräslöksgatan 14

Gräslöksgatan 14


Norra Årsta— Uppsala

Gräslöksgatan 14Norra Årsta— Uppsala

Renoverad 2:a i populära Årsta!

Välkommen till denna stilrena 2:a, belägen på den populära Gräslöksgatan i Årsta! Bostad har genomgått en stamrenovering, vilket har resulterat i en modern och fräsch känsla som genomsyrar hela hemmet. Dessutom har man valt att använda sig av genomgående färgval som bidrar till en enhetlig och stilren atmosfär.

När ni kliver in genom dörren välkomnas ni av en hall med praktiskt klinkergolv som fortsätter in i det närliggande köket. Köket är vitt och stilrent, med mörka detaljer som matchar golvets kulör, vilket ger ett sofistikerat och sammanhållet uttryck. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet och matplatsen ger en rymlig och ljus känsla, här kan man lätt umgås med vänner och familj och har en bra översikt när matlagningen är igång. Via vardagsrummet nås den inglasade balkongen, som blir en härlig förlängning av rummet. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och har gott om förvaringsmöjligheter för era kläder och tillhörigheter i flertalet garderober. Badrummet är helkaklat i moderna, sobra färger och är utrustat med en praktisk tvättmaskin.

Bor du här bor du nära stora fina grönområden och vacker natur som bjuder in för rogivande promenader och motionsrundor. Till Årsta centrum med vårdcentral, välsorterad mataffär apotek mm går du på ca fem minuter. Till expansiva Gränby köpstad med diverse butiker och affärer är det behagligt gång- och cykelavstånd. Flertalet förskolor och skolor finns i det direkta närområdet likaså välskötta lekplatser och utegym. Bra bussförbindelser till och från city, närmaste busshållplats ligger på Fyrislundsgatan och dit går du på knappt fem minuter.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 943 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gräslöksgatan såldes av oss 2023-11-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gräslöksgatan.

Boka värdering
Jenny Olofsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad