Gustaf Kjellbergs väg 24

Gustaf Kjellbergs väg 24


Ulleråker— Uppsala

Gustaf Kjellbergs väg 24Ulleråker— Uppsala

3:a med balkong och tillhörande p-plats i omtyckta Ulleråker

Nu finns chansen att förvärva denna 3:a med stor balkong belägen i omtyckta Ulleråker med närhet till både natur och de fina promenadstråken längs med Fyrisån. Det bästa av allt, till lägenheten hör en obligatorisk p-plats.

Väl inne i bostaden möts ni av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter både vid hatthylla samt i den stora klädkammaren som ligger i anslutning. Från hallen tar ni er sedan vidare till det moderna köket utrustat med vita skåpluckor, gott om bänkyta för matlagning samt plats för en matplats in till där ni kan njuta av frukostmackan eller middagen med vinner och familj. Bostadens vardagsrum är rymligt och har plats med allt från soffgrupp samt övrigt möblemang som man kan önska sig. Härifrån når ni även bostadens balkong som är belägen i bästa solläget sydväst. I övrigt så erbjuder bostaden två sovrum i varierande storlek samt ett helkaklat badrum utrustat med dusch samt förberett för tvättmaskin.

Tar ni klivet ut i trapphuset från lägenheten så finner ni även ett externt förråd som tillhör lägenheten och är i bra storlek.

Här bor du nära åsen, skogsområden, Sunnersta friluftsområde med bl a slalomåkning vintertid, Fyrisån med intilliggande gång- och cykelväg in till city och naturen runt omkring. Inom cykelavstånd finner du även både matbutiker och caféer så som Ica Nära Rosendal, Hemköp, café Lejon mm. Det är även nära till SVA, SLU, Ångströmslaboratoriet, Gluntenområdet m flera.

Välkommen att boka visning!


Boarea
69.5 kvm
Avgift
5 321 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-12-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gustaf Kjellbergs väg såldes av oss 2023-12-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gustaf Kjellbergs väg.

Boka värdering
Dennis Sjöberg
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad