Heidenstamsgatan 31

Heidenstamsgatan 31

Slutpris

1 850 000 kr


Uppsala

Heidenstamsgatan 31


Slutpris
1 850 000 kr

Uppsala

3:a i markplan med potential

- FAST PRIS 1.880.000 kr - Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Välkommen till denna 3:a i markplan med stor potential. Från denna trevliga bostad har du möjlighet att ta dig direkt ut på gräset genom balkongdörren. Bostaden är välskött och har en mycket fördelaktig planlösning med väl fördelade sovrum. Här har du möjlighet att kunna skapa ditt egna drömboende i markplan.

Det är en stor förening med många lägenheter vilket bidrar till ett tryggt boende med många medlemmar. I föreningen finns det även fördelaktigt med parkeringsalternativ med allt från parkeringsplatser till garageplatser för den som önskar.

Här bor ni i ett familjärt och mycket lugnt område i Löten med flera skolor och förskolor i närheten. Du har smidig busskommunikation in till staden och bra pendlingsläge med närheten till E4:an. Service finner du i ICA Heidenstam, Willy's och även Gränby med hela sitt sortiment.


Boarea
85.5 kvm
Avgift
4 065 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 3
Såld
2018-09-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.