Henry Säldes väg 12 A

Henry Säldes väg 12 A

Slutpris

1 550 000 kr


Ulleråker— Uppsala

Henry Säldes väg 12 A


Slutpris
1 550 000 kr

Ulleråker— Uppsala

Naturnära genomgångslägenhet med uteplats

Välkommen till ett naturnära och smart planerat boende med goda kommunikationsmöjligheter till centrala Uppsala!

Lägenheten om 66 m² återfinns på entréplan med tillgång till uteplats med sol under stora delar av dagen. Bostaden rymmer en hall med klädkammare, ett ljust kök med stor matplats samt ett väl tilltaget vardagsrum. Vidare finns även ett sovrum med utrymme för dubbelsäng samt ett badrum med badkar. Utöver god förvaring i lägenheten, disponerar även lägenhetsinnehavaren över ett separat förråd om 8 m². I månadsavgiften om 5 020 kr/mån ingår värme, varm- och kallvatten samt TV. Bredband fås via centralt HSB-avtal till reducerat pris.

För er som söker ett lugnt och naturnära boende är Ulleråker rätt område för er! Här finns närhet till skogsområden, grönytor och åkermark och strax utanför Ulleråker slingrar både Gula stigen och Fyrisån förbi. Ulleråker är dessutom en utav landets största stadsutvecklingsprojekt med planer på många nya bostäder och service. Här är tanken att ni skall bjudas på en mix av stad och natur, med modern arkitektur och historiska miljöer. Men redan idag finns god service i området med flertalet förskolor och skolor samt att gym och matbutik återfinns i grannområdet Ultuna. Centrala Uppsala når ni genom tio minuters cykelfärd eller genom de goda bussförbindelserna med täta avgångar. För den som pendlar till Stockholm erbjuds ett gott pendlarläge genom smidig påfart till E4.

Välkommen hem!


Boarea
66 kvm
Avgift
5 020 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Henry Säldes väg såldes av oss 2018-10-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Henry Säldes väg.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.