Henry Säldes väg 22E

Henry Säldes väg 22E

Slutpris

6 100 000 kr


Ulleråker— Uppsala

Henry Säldes väg 22E


Slutpris
6 100 000 kr

Ulleråker— Uppsala

Stadsnära gavelradhus i omtyckta Ulleråker!

Nu finns ett sällsynt tillfälle att köpa ett av de populära radhusen i omtyckta och citynära Ulleråker. Här bor du med naturen precis utanför husknuten och vackra promenadvägar längs med Fyrisån.

På den stenbelagda framsidan möts ni av en uteplats där ni under vår och sommar kanske intar morgonkaffet innan ni tar cykeln till arbetet. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter i en smidig garderobslösning med skjutdörrar samt en hatthylla. Entréplanet bildar husets sociala del med kök, matplats och vardagsrum - här är det lätt att umgås med familj och vänner! Köket är påkostat och inrett med luckor i valnöt, vitvaror i rostfritt och en köksö som skapar ytterligare förvaring och arbetsytor. I anslutning till köket finns en matplats för 6 personer med fönster i två väderstreck och utsikt mot tomtens framsida.

Från köket har ni öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet där ni kan tända en värmande brasa i braskaminen en kall höst- eller vinterdag. I rummet flödar ljuset in genom stora fönsterpartier från golv till tak med skjutbar dörr som öppnar upp mot den stora terrassen med markis. Här kan ni njuta av fina sommarkvällar. En trappa leder ner från terrassen till trädgårdens baksida och gräsmatta.

På entréplanet finns även badrum med dusch, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ett förråd. På det övre planet finns tre sovrum i varierande storlekar var av det ena har fönster i två väderstreck. Här finns även ett stort helkaklat badrum med badkar samt ett allrum med utgång till en balkong som löper längs med husets kortsida. Garderobsförvaring finns i två av sovrummen och utöver det finns en klädkammare.

Området Ulleråker erbjuder skog och natur runt knuten. För den som är intresserad av odling finns också, invid Fyrisån, ett område med kolonilotter. Sydväst om huset ligger Medicinhistoriska museet, väl värt ett besök. Lindparken i nära anslutning till bostaden inbjuder till lek och samvaro, här kan familj samt vänner samlas kring grillplatser, grönytor och lekplatser. I närområdet finns förskola och låg- och mellanstadieskola. På natursköna samt lättillgängliga cykel-och gångvägar längs med Fyrisån tar man sig enkelt in till Uppsala centrum. För den som vill åka kommunalt med buss trafikerar den frekvent med täta avgångar till bland annat Resecentrum, Akademiska sjukhuset, Ultuna och Gottsunda centrum.

Ett stort utbud av service och butiker finns i närbelägna Gottsunda centrum där bl a Systembolaget, flera matbutiker, skomakare/nyckelservice, bibliotek, simhall, vårdcentral samt restauranger går att finna. I närheten ligger SLU, Friskis och Svettis, Ångströmslaboratoriet, Polacksbacken och BMC samt Rosendal med ICA-butik, apotek, butiker, aktivitetspark, gym och flera restauranger.


Detta är ett hus ni måste se om ni drömmer om att bo naturnära, men inte långt ifrån stadens puls!


Boarea/biarea
130/8 kvm
Driftkostnad
52 250 kr/år
Tomtarea
310 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-02-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Henry Säldes väg såldes av oss 2023-02-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Henry Säldes väg.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.