Hjalmar Brantingsgatan 27

Hjalmar Brantingsgatan 27

Slutpris

1 595 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Hjalmar Brantingsgatan 27


Slutpris
1 595 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Charmig och välplanerad 1:a med attraktivt läge!

Med attraktivt läge i Fålhagen finner ni denna välplanerade 1:a i charmig 50-talsfastighet.

Lägenhetens planlösning erbjuder entré i hall med förvaring i spegelgarderob samt ingång till badrum med Stockholmsdusch. Vidare finns ett kök med matplats för upp till fyra personer. Öppen planlösning mot rummet med plats för både soffa och sovrumsdel.

I den trevliga och lummiga innergården finns plats för avkoppling med gemensamma utemöbler samt lekplats för de minsta. I föreningen finns även tvättstuga, cykelrum, barnvagnsförråd och hobbyrum. Till lägenheten hör ett förråd och en ny medlem har goda möjligheter till bilplats. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP- telefoni. Välmående förening utan några planerade avgiftshöjningar.

Här bor ni med attraktivt läge med gångavstånd till city, Centralstationen och ett stenkast från Vaksala torg och affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och restauranger. I närheten finns en kvarterskrog men även pizzerior och restauranger samt gym och Willys.

Välkommen hem!


Boarea
25 kvm
Avgift
1 331 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3
Såld
2017-08-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.