Höganäsgatan 4 E

Höganäsgatan 4 E

Slutpris

2 500 000 kr


Höganäs— Uppsala

Höganäsgatan 4 E


Slutpris
2 500 000 kr

Höganäs— Uppsala

Rymlig och fin 2,5:a belägen i lugna och omtyckta Höganäs

Här finns en vacker 2,5:a i 30-talsfastighet ritad av dåvarande stadsarkitekt Gunnar Leche till salu! Ni erbjuds ett karaktärsfullt boende med generös takhöjd, djupa fönsternischer, trägolv och välbevarat serveringsskåp i köket.

Redan i hallen möts ni av charmiga detaljer som platsbyggd hatthylla, skjutdörr intill köket och klassisk fiskbensparkett. Halvrummet, som binder samman rummen i lägenheten, går också att nyttja som arbetsplats eller varför inte ett litet bibliotek eller kontor? Vidare får ni ett lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt ett kök där äldre originaldetaljer möter moderna lösningar i form av rostfria vitvaror, nyare skåpinredning och ett fantastiskt marockanskt kakel! Sovrummet har förutom plats för er dubbelsäng även utrymme för ett skrivbord eller spjälsäng och generöst med förvaring i den stora skjutdörrsgarderoben som sträcker sig längs ena kortsidan av rummet. I badrummet har ni möjlighet att installera en egen tvättmaskin om så önskas. Två separata förråd nyttjas, varav ett på vinden och ett i källaren.

Som boende i Höganäs har ni närhet till det mesta! Kvarnengallerian med livsmedelsbutik, postombud, apotek och restauranger nås på bekvämt promenadavstånd. Gym finns ca 400 m från bostaden och Uppsala Konsert och Kongress samt Uppsala Centralstation med täta buss- och tågavgångar ligger även de belägna på gångavstånd. Med cykel tar ni er på några minuter in till city där gågata med ett stort utbud av fackhandelsbutiker, restauranger, caféer och gym erbjuds. I centrala Uppsala återfinns även de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de populära studentnationerna.

Välkomna att boka er visning!


Boarea
68 kvm
Avgift
4 279 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Höganäsgatan såldes av oss 2024-04-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Höganäsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.