Hugo Alfvéns Väg 4

Hugo Alfvéns Väg 4

Slutpris

1 400 000 kr


Valsätra— Uppsala

Hugo Alfvéns Väg 4


Slutpris
1 400 000 kr

Valsätra— Uppsala

Gavel-2:a i Valsätra

Välkommen till denna stora gavel-2:a om 64,5 kvm med fönster i två väderstreck. Här bor ni på en bilfri innergård i en stor och mycket stabil förening med låga skulder. Föreningen har även gemensamma utrymmen i form av tvättstugor, cykelförråd, två samlingslokaler, minigym, två basturum samt pingisrum! I föreningen finns gott om parkeringsplatser.


En trevlig planlösning med öppet mellan vardagsrum och köksavdelning som ger både luft och rymd och här får du plats med både en stor matmöbel liksom en stor soffgrupp. Från vardagsrummet är det också utgång till en stor balkong med sol stor del av dagen. "Lagom" stort sovrum med plats för dubbelsäng. Kök med ljusa och moderna skåpluckor och utbytta köksmaskiner. Ljust badrum med dusch och tvättmaskin. Gott om garderobsytor.
Bostaden nyttjar idag ett förråd om ca 8 m². För närvarande finns lediga parkeringsplatser utan el att hyra för 85:-/månad.

Ypperligt läge till mycket goda busskommunikationer och med bekvämt gångavstånd till Gottsunda Centrum där all tänkbar service såsom matvarubutik, vårdcentral, bibliotek, systembolag m.m finns. Här är det även nära till naturen, främst till naturreservatet Hågadalen. Det är ett kort avstånd till förskolor, skolor samt idrottsanläggningar.


Boarea
64.5 kvm
Avgift
3 584 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-12-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Hugo Alfvéns Väg såldes av oss 2022-12-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hugo Alfvéns Väg.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.