Iduns väg 6 / Gamla Uppsala / Uppsala

Charmigt hus med stor tomt i bra läge

Slutpris
5 650 000 kr
Boarea/biarea
84/93 kvm
Driftkostnad
48 610 kr/år
Totalareal
1 721 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Iduns Väg såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Iduns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Uppsala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att köpa en fastighet med väldigt tilltalande och attraktivt läge i Gamla Uppsala. Bostaden är ett enplanshus med källare, därtill finns ett fristående garage, idag inrett till gym, vidbyggt med carport och förråd. Tomten är på hela 1721 m² och säljaren har tidigare varit erbjuden att få köpa loss den gräsyta som ligger mellan tomten och Iduns väg av kommunen. År 2013 utfördes omfattande exteriöra renoveringsarbeten, taket lades om, träpanelen byttes ut, 3-glasfönster isoler installerades på entréplan, skorstenen renoverades. Entréplanet har kök, vardagsrum, en fin veranda med kvällssol, två sovrum och badrum. Källaren har tre sovrum, dusch, bastu, wc, tvättstuga och pannrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration