Iduns väg 6 / Gamla Uppsala / Uppsala

Charmigt hus med stor tomt i bra läge

Slutpris
5 650 000 kr
Boarea/biarea
84/93 kvm
Driftkostnad
48 610 kr/år
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Iduns Väg såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Iduns Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Uppsala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att köpa en fastighet med väldigt tilltalande och attraktivt läge i Gamla Uppsala. Bostaden är ett enplanshus med källare, därtill finns ett fristående garage, idag inrett till gym, vidbyggt med carport och förråd. Tomten är på hela 1721 m² och säljaren har tidigare varit erbjuden att få köpa loss den gräsyta som ligger mellan tomten och Iduns väg av kommunen. År 2013 utfördes omfattande exteriöra renoveringsarbeten, taket lades om, träpanelen byttes ut, 3-glasfönster isoler installerades på entréplan, skorstenen renoverades. Entréplanet har kök, vardagsrum, en fin veranda med kvällssol, två sovrum och badrum. Källaren har tre sovrum, dusch, bastu, wc, tvättstuga och pannrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gamla Uppsala

Välkommen till ett familjärt och grönskande bostadsområde med rikt kultur- och friluftsliv. I Gamla Uppsala har flera stora fördelar varav några är härliga promenadstråk, nära badplats, rogivande kvarter, goda pendlingsmöjligheter samt nära till sportaktiviteter.

Kultur

I Gamla Uppsala finns det gott om kulturella områden och närhet till pulshöjande aktivitet. Vid Gamla Uppsala Högar är ett stort fornlämningsområde där Kungshögarna är tydliga karaktärsdrag för området. Här kan du ha rogivande promenader, ta en avkopplande fika och även få mycket fina vyer över Uppsala stadskärna liksom en vacker solnedgång. I anslutning till högarna finner du Gamla Uppsala museum som presenterar platsens historia.

Nöje och friluftsliv

I detta bostadsområde finns det goda möjligheter till parkmiljöer såsom Skoguls park, Nybyparken och Gamla Uppsala högar nämnt ovan. Det finns även en badplats i närheten till bostadsområdet vid namn Storvadsbadet som har brygga och en strand. Vidare finns träningsmöjligheter utomhus vid Röboparken där du finner utegym, lekplats för barn, hundhage, motionsspår och på vinterhalvåret även skidspår. I Gamla Uppsala finns även Gamla Upsala sportklubb (GUSK) med sin basverksamhet i fotboll där de har ett dam- och herrlag som spelar i div.1 respektive div.2. Från Gamla Uppsala har du närhet till ett generöst sportutbud vid Gränby sportfält där du kan utöva sporterna ishockey, tennis, squash, badminton, paddel, innebandy, friidrott, konståkning samt elljusspår inom ett behagligt gångavstånd.

Skola och barnomsorg

I bostadsområdet har du närhet till förskolan Laxen och Österledens förskola för de mindre barnen. Grundskolan i området heter Gamla Uppsala skolan som har barn från förskoleklass till årskurs 5.

Kommunikation och service

Gamla Uppsala är strategiskt beläget i norra delarna av Uppsala med närhet till både Bärbyleden och E:4an för den som pendlar med bil. Från Gamla Uppsala har du en frekvent busstrafik in till Uppsalas stadskärna som går flera gånger i timmen med både stads- och länsbussar. Den närmaste servicen i området finner du vid Willy’s vid Nyby och ICA Heidenstam. Om du behöver storhandla ligger Gränby köpcentrum i närheten. I bostadsområdet finns det en pizzeria, Odinsborg Café samt en Foodcourt med flera olika matalternativ.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.