Industrigatan 35 / Kungsängen / Uppsala

Nyproducerat, låg avgift samt stor balkong på fjärde våningen!

Slutpris
1 630 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
1 991 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Industrigatan såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Industrigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vad sägs om låg avgift, glimt mot Fyrisån och några få minuter från city? Bli den första att flytta in i denna nyproducerade 1:a på fjärde våningen med balkong i sydvästläge mot innergården!

Välkommen till Industrigatan 35 och Brf Åsikten Södra 1. Här erbjuds ett boende för er som trivs bland gröna ytor men ändå vill ha närhet till city. Vill ni bjuda in till middagar och fest men ryms inte i lägenheten? Inget problem, på den grönskande innergården i gemensamhetslokalen finns ett orangeri för odling, fester och gemenskap. Det kommer bland annat finnas grill, bordtennis och övernattningsmöjligheter för gäster med mera. Under dokument & länkar finns länk till föreningens hemsida för med information.

Flytta till populära Industristaden och kom nära allt! Här bor ni ett stenkast från Fyrisån med dess promenadstråk som leder till city och stadspulsen med universitetets alla nationer och många institutioner på några få minuter. I området finner ni bland annat livsmedelsbutik, gym, frisörsalong och restaurang. Lockar det att vakna upp till doften av nybakat bröd? I markplan på Åsikten Södra 1 planeras ett café. Söker ni ett pendlarläge har ni hittat rätt, här bor ni med närhet till både Resecentrum och påfart till E4:an.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration