Industrigatan 35

Industrigatan 35

Slutpris

1 630 000 kr


Kungsängen— Uppsala

Industrigatan 35


Slutpris
1 630 000 kr

Kungsängen— Uppsala

Nyproducerat, låg avgift samt stor balkong på fjärde våningen!

Vad sägs om låg avgift, glimt mot Fyrisån och några få minuter från city? Bli den första att flytta in i denna nyproducerade 1:a på fjärde våningen med balkong i sydvästläge mot innergården!

Välkommen till Industrigatan 35 och Brf Åsikten Södra 1. Här erbjuds ett boende för er som trivs bland gröna ytor men ändå vill ha närhet till city. Vill ni bjuda in till middagar och fest men ryms inte i lägenheten? Inget problem, på den grönskande innergården i gemensamhetslokalen finns ett orangeri för odling, fester och gemenskap. Det kommer bland annat finnas grill, bordtennis och övernattningsmöjligheter för gäster med mera. Under dokument & länkar finns länk till föreningens hemsida för med information.

Flytta till populära Industristaden och kom nära allt! Här bor ni ett stenkast från Fyrisån med dess promenadstråk som leder till city och stadspulsen med universitetets alla nationer och många institutioner på några få minuter. I området finner ni bland annat livsmedelsbutik, gym, frisörsalong och restaurang. Lockar det att vakna upp till doften av nybakat bröd? I markplan på Åsikten Södra 1 planeras ett café. Söker ni ett pendlarläge har ni hittat rätt, här bor ni med närhet till både Resecentrum och påfart till E4:an.

Välkommen till ett hem att trivas i!


Boarea
34 kvm
Avgift
1 991 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-01-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Industrigatan såldes av oss 2019-01-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Industrigatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.