Industrigatan 25

Industrigatan 25

Slutpris

1 995 000 kr


Kungsängen— Uppsala

Industrigatan 25


Slutpris
1 995 000 kr

Kungsängen— Uppsala

Centralt belägen, välplanerad etta med balkong

I centrala Uppsala, intill vackra å-rummet och grönskande Stadsparken, i expansiva stadsdelen Kungsängen finner ni denna välplanerade etta i hus byggt 2016-2019. Här är allt väl genomtänkt och inget lämnat åt slumpen! Perfekt fösta bostad, övernattnings- eller studentlägenhet! Dessutom bra avgift!

Bostaden erbjuder ett rikligt ljusinsläpp samt genomgående tilltalande ytskikt såsom ljusa väggar och parkettgolv. Välkomnande entré till hall med stor skjutdörrsgarderob. Helkaklat duschrum med egen tvättstuga. Snyggt och väl tilltaget kök från Vedum och vitvaror från Electrolux, dessutom i öppen planlösning mot allrummet. Allrummet ger plats för matbord, soffa, säng och annat anpassat möblemang. Balkongen är en extra härlig plats att nyttja året om. Till bostaden hör även ett förråd.

Till de gemensamma utrymmena hör en relaxavdelning med bastu samt ett övernattningsrum som kan hyras för övernattande gäster för en billigare peng. Den gemensamma innergården som har utsikt mot å-rummet och Stadsparken, har hög trädgårdskänsla och är anpassad för alla åldrar. För de mindre finns gott om plats för lek. Det finns även ett inglasat uterum med bord och stolar, en populär plats att nyttja oavsett årstid.

Välskött HSB-bostadsrättsförening med flera lokaler som genererar intäkter till föreningen. Redan vid första anblick märks det att huset har en hög standard och byggt med bra materialval. Det är dessutom byggt med höga energikrav och stor åtanke på att vara ett bekvämt boende som ska passa alla. På taket finns solceller som ska bidra till husets elförsörjning och generera lägre driftskostnader, på sikt är förhoppningen att det ska bidra till ett klimatvänligare boende.

Bor du här bor du centralt, med allt vad Uppsala stad har att erbjuda inom bekvämt avstånd! Inom behagligt gång- och cykelavstånd når ni även Uppsala universitet olika lokaler och nationer. Till Uppsala Resecentrum går ni på bara några minuter. Perfekt pendlingsläge, med kortare körsträcka till E4:a påfarten.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
32 kvm
Avgift
1 927 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-01-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.