Kåbovägen 30 / Kåbo / Uppsala

Slutpris
8 300 000 kr
Boarea/biarea
90/90 kvm
Driftkostnad
47 579 kr/år
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-08-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Kåbovägen såldes av oss 2020-08-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kåbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kåbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fantastiskt läge, alldeles intill Stadsskogen, ligger denna mycket påkostade och helrenoverade fastighet med 1.127 m² delvis kuperad äldre trädgårdstomt med gott om fruktträd och äldre uppvuxen häck runt om. Tegelhus om 90 m² plus lika stor delvis inredd källare. Idag finns på entréplanet 3 sovrum i varierande storlekar med bra förvaringsutrymmen för kläder m.m. Intill sovrummen finns ett utrymme som passar som "arbetshörna". Mycket påkostat kök i öppen planlösning med vardagsrum där även utgång till stor södervänd träaltan finns. Hall/matrum intill kök. Helrenoverat och helkaklat duschrum med nytt porslin. I källarplanet finns nybyggt duschrum, även här med nytt porslin, renoverad tvättstuga med fönster, riktig matkällare och gott om förrådsutrymmen/arbetsrum. Bygglov avseende utbyggnad finns.

Kåbo är ett mycket attraktivt och populärt område med äldre villabebyggelse från tidigt 1900-tal och framåt. Läget nära city och flera stora arbetsplatser såsom Akademiska sjukhuset, Ångströmslaboratoriet, BMC, Gluntens Science Park m fl är mycket gott.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.