Källparksgatan 10 A

Källparksgatan 10 A

Slutpris

1 930 000 kr


Salabacke— Uppsala

Källparksgatan 10 A


Slutpris
1 930 000 kr

Salabacke— Uppsala

Renoverad 2:a med balkong i omtyckta Salabacke!

Nu saluförs denna fint renoverade 2:a om 60,8 kvm med balkong i sydöstligt läge! Planlösningen erbjuder generösa umgängesytor med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Som boende på Källparksgatan har du närhet till parker, promenadstråk samt till Gränbystaden och allt dess utbud!

Här erbjuds en rymlig och modern lägenhet med ett kök som inspirerar till matglädje. Köket är förövrigt renoverat under 2021 och då installerades även en bekväm och praktisk köksö med förvaring. Det generösa vardagsrummet ger gott om utrymme för umgänge med familj och vänner och här finns plats för både soffgrupp, matbord samt övrigt möblemang. Balkongen är belägen i sydöst och bjuder på härligt morgonsol där du kan njuta av din frukost. Sovrummet och hallen har gott om förvaringsutrymme med flera garderober. Det helkaklade badrummet är utrustat med en duschhörna samt har förberett för tvättmaskin ifall man önskar installera en sådan.

I Salabacke bor du i lugna och trivsamma kvarter med närhet till flera trevliga parker och promenadstråk. Årsta centrum och Brantingstorg erbjuder god service i form av bland annat matbutiker, apotek, pizzerior och frisörer. I närområdet återfinns dessutom två av Uppsalas mest uppskattade caféer - Leijon Stenugnsbageri & Konditori samt Bageri Brantingstorg. Till Gränbystaden är det cykelavstånd, likaså till city. För den som hellre åker kollektivt avgår UL:s linje 1, 7 och 30 inom bekvämt promenadavstånd. Kort och gott en bostad med närhet till allt som kan önskas!


Boarea
60.8 kvm
Avgift
2 735 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Källparksgatan såldes av oss 2023-06-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Källparksgatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.