Kålsängsgränd 1 B / Centrum / Uppsala

2:a med balkong invid Fyrisån

Slutpris
1 925 000 kr
Boarea
56,9 kvm
Avgift
4 949 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kålsängsgränd såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kålsängsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Invid Fyrisån, mitt i centrala Uppsala finner ni denna välplanerade 2:a med balkong. Ett praktiskt boende på andra våningen med hiss från markplan. Lägenheten erbjuder ett vardagsrum med burspråksfönster samt utgång till balkong med glimt av Fyrisån. Vidare finner ni ett kök med matplats för 4-6 personer, ett sovrum, en hall med praktisk klädkammare och ett badrum med badkar.

I populära Brf Kungsängsliljan har du som medlem tillgång till en gemensam matsal med välsmakande måltider och gemenskap med andra, en separat gästmatsal som går att boka vid tillställningar och ett gästrum som går att boka för besökare. Här erbjuds många olika aktiviteter, allt utifrån intresse och behov. I fastigheten finns även träningslokal, tv-rum, bibliotek, hobbyrum mm.

Lägenheten är, trots det centrala läget, lugnt belägen då det på Kålsängsgränd är begränsat med genomfartstrafik. Invid bostaden ligger Fyrisåns härliga promenadstråk, Stadsparkens vackra miljö och med kort gångavstånd nås även Resecentrum. I direkt närhet finns mataffär, flera restauranger, caféer, detaljhandel samt alla andra nöjen som Uppsalas stadskärna har att erbjuda.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration