Kålsängsgränd 1 B

Kålsängsgränd 1 B

Slutpris

1 925 000 kr


Centrum— Uppsala

Kålsängsgränd 1 B


Slutpris
1 925 000 kr

Centrum— Uppsala

2:a med balkong invid Fyrisån

Invid Fyrisån, mitt i centrala Uppsala finner ni denna välplanerade 2:a med balkong. Ett praktiskt boende på andra våningen med hiss från markplan. Lägenheten erbjuder ett vardagsrum med burspråksfönster samt utgång till balkong med glimt av Fyrisån. Vidare finner ni ett kök med matplats för 4-6 personer, ett sovrum, en hall med praktisk klädkammare och ett badrum med badkar.

I populära Brf Kungsängsliljan har du som medlem tillgång till en gemensam matsal med välsmakande måltider och gemenskap med andra, en separat gästmatsal som går att boka vid tillställningar och ett gästrum som går att boka för besökare. Här erbjuds många olika aktiviteter, allt utifrån intresse och behov. I fastigheten finns även träningslokal, tv-rum, bibliotek, hobbyrum mm.

Lägenheten är, trots det centrala läget, lugnt belägen då det på Kålsängsgränd är begränsat med genomfartstrafik. Invid bostaden ligger Fyrisåns härliga promenadstråk, Stadsparkens vackra miljö och med kort gångavstånd nås även Resecentrum. I direkt närhet finns mataffär, flera restauranger, caféer, detaljhandel samt alla andra nöjen som Uppsalas stadskärna har att erbjuda.

Välkommen hem!


Boarea
56.9 kvm
Avgift
4 949 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-09-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kålsängsgränd såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kålsängsgränd.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.