Kärrvägen 1

Kärrvägen 1

Slutpris

6 545 000 kr


Norby— Uppsala

Kärrvägen 1


Slutpris
6 545 000 kr

Norby— Uppsala

Tegelhus om ca 160 m² med källare i populära Norby!

I populära Norby, på en lummig uppvuxen hörntomt, finns denna tegelvilla om ca 160 m² med källare om 135 m² med byggår 1961. Här finns alla möjligheter för en köpare att skapa sitt drömhus då det föreligger renoveringsbehov i dagsläget. Huset är byggt av nuvarande ägare som är upplärd av självaste Anders Diös!

Stora delar av huset har idag parkettgolv i original och ljusa, äldre tapeter. Bredvid entréhallen hittar man matrummet intill det praktiska arbetsköket och på andra sidan hallen leder några trappsteg ned till det ljusa vardagsrummet med stora fönster i två väderstreck samt en mysig öppen spis. Intill vardagsrummet finns ett lounge-/poolrum om ca 17 m² samt en inomhuspool om ca 16 m², även här med stora fönster ut mot trädgårdens grönska. Från loungerummet finns utgång till träterrassen med sol större delen av dagen. I sovrumsavdelningen, längst in i huset, finns tre sovrum i olika storlekar placerade, varav två med garderobsutrymmen/skjutdörrsgarderober som ger gott om förvaring av familjens kläder. Entréplan erbjuder också ett helkaklat badrum, en separat gäst-WC samt en klädkammare.

I källarplanet finns gillestuga, flera förrådsutrymmen, tvättstuga, dusch, bastu, matkällare och garage.

Den fina gräsbelagda trädgårdstomten om 914,5 m² har flera möjliga uteplatser, olika rabatter, äppel- och päronträd, hallonbuskar, rabarber, gula och röda rosor, lila syrénbuskar, blå clematis, forsythia, druvfläder, lupiner m.m. - för den trädgårdsintresserade.

Nära Malmaskolan, Svamptorget med bl a ICA-butik, buss ned till city samt upp till Gottsunda centrum med galleria med stort utbud av affärer.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul!

PÅ GRUND AV DEN RÅDANDE SITUATIONEN MED CORONAVIRUSET, ERBJUDER VI BOKADE VISNINGAR I MINDRE GRUPP ELLER ENSKILT, FÖR ATT MINSKA RISKEN FÖR SMITTSPRIDNING.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea/biarea
127/121 kvm
Driftkostnad
53 371 kr/år
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-11-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Kärrvägen såldes av oss 2020-11-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kärrvägen.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.