Kastanjegatan 1 / Salabacke / Uppsala

Välplanerad 1 rok med sovalkov

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
2 387 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kastanjegatan såldes av oss 2019-04-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kastanjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugna Kastanjegatan finner vi denna optimalt planerade 1:a i stabil förening. Ljus lägenhet med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti i vinkel. Vardagsrummet är lättmöblerat och smart placerad sovalkov i hörnet. Stort kök med gott om arbetsyta och sittplats för 4-6 personer. Mysiga och populära Salabacke ligger på ca 10 minuters cykelavstånd från Uppsalas stadskärna. I området finns gott om restauranger och grönområden, till exempel den vackra Källparken. Nyöppnat bageri finns runt husknuten, restaurang finns på bekväm avstånd samt service i form av närbutik, apotek och bibliotek. Det är heller inte långt till Uppsalas största köpcentrum, Gränby centrum med all shopping du kan tänka dig under samma tak. Salabacke ligger bra till även för pendlaren då man snabbt tar sig ut på E4 eller till Resecentrum med cykel eller buss.

Varmt välkommen på vising

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.