Kastanjegatan 1 / Salabacke / Uppsala

Optimalt planerad bostad i attraktivt läge i Salabacke

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
66.5 kvm
Avgift
3 797 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kastanjegatan såldes av oss 2020-02-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kastanjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Belägen högst upp i gavelläge med fönster i tre väderstreck finner du denna välplanerade bostad med sociala ytor som inbjuder till trevliga middagar med nära och kära. Närhet till flera av Uppsalas mest populära parker, service vid Brantingstorg och växande Gränbystaden samt gång- och cykelavstånd till Centralstationen för pendlaren gör Salabacke till ett populärt område!

Lägenhetens 66,5 kvm fördelar sig på en möblerbar hall som övergår i ett socialt matrum som knyter samman kök och vardagsrum. Köket, med delvis bevarad originalinredning, erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. I vardagsrummet ryms både soffgrupp och läshörna eller matplats. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen med härlig sen eftermiddags/kvällssol och utsikt över den stora, gröna gården. Sovrummet, med varmgrå väggar och mjuk heltäckningsmatta, erbjuder utrymme för stor säng och generös förvaring i platsbyggda garderober. Badrummet är kaklat och inrett med badkar.

Som boende i Brf Kastanjen ges tillgång till tvättstugor, tork- och mangelrum, cykel- och barnvagnsförråd och inte minst den stora gården där du kan njuta av varma sommarkvällar med familj och vänner. Tack vare bostadens utmärkta placering i Salabacke ges här möjligheten att njuta av områdets alla trevliga parker och promenadstråk samtidigt som du med cykel tar dig till både Gränbystaden och Uppsalas stadskärna med shoppinggata, restauranger och kaféer på ca fem respektive tio minuter.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Salabacke

I trevliga Salabacke finns det något för alla, här är det nära till både city och grönska!

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbuss nr 7 som trafikerar bl a till Stora Torget, en härlig cykeltur på ca en kvart till centrum och centralstationen och för den bilburna är det nära påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

I gröna och upprustade Källparken finns lekplatsen Lilla scenen, gungor, parkour, sittplatser och ytor för umgänge och spel. Här ligger även den stora amfiteatern för kultur och underhållning. Ytterligare grönytor finns i Byggmästarparken.

Service

Brantingstorg erbjuder närservice med Ica-butik, apotek, pizzeria och bibliotek. Högklassigt fika erbjuds hos Bageri Brantingstorg och hos Leijon Stenugnsbageri och konditori, som när vädret tillåter har en välbesökt uteservering. I området finns även några restauranger och pizzerior.

Skola och barnomsorg

I Salabacke finns förskolorna Rödmyran, Estia, Lilla academica, Källparkens förskola samt Salabacke förskola. Johannesbäcksskolan tar emot elever i årskurs F-6 och Brantingsskolan, som byggs upp på nytt, kommer när den står klar ca 2021 att ta emot elever i årskurs 4-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.