Klarbärsgatan 51

Klarbärsgatan 51

Slutpris

5 850 000 kr


Slavsta— Uppsala

Klarbärsgatan 51


Slutpris
5 850 000 kr

Slavsta— Uppsala

Välskött villa med renoverat kök och mysigt uterum!

Här finns nu en mycket välskött och tilltalande villa till försäljning! Boendet erbjuder bland annat flertalet sovrum på övre plan samt ett på entréplan, ett renoverat kök i modern färgsättning och ett generöst tilltaget uterum (golvvärme) med tillhörande trädäck i insynsskyddade trädgård. Huset har även ett vidbyggt garage.

När ni kliver innanför entrédörren möts ni av en rymlig hall med praktisk förvaring i stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och på golvet ligger ett tåligt klinkergolv. Innanför hallen fördelar sig planlösningen på ett kök, vardagsrum, badrum samt tvättstuga. Köket är fint renoverat med modern grå färgsättning och en maskinpark helt i rostfritt vilket ger ett påkostat intryck. Vid middagsbordet, som placeras invid det stora gavelfönstret, ryms minst 6 personer och är perfekt för den stora familjen. Intill köket når ni vardagsrummet som har stora sociala ytor samt utgång till det fantastiska inglasade uterummet för förlänger utesäsongen och möjliggör att njuta "utomhus" även under vår och höst. Badrummet på entréplan är helkaklat och inrett med en dusch. En våning upp ligger familjens mer privata del med de fyra sovrummen samt ytterligare ett helkaklat badrum som precis renoverats, färdigställdes oktober 2021.

Den lite mindre tomten om 399 kvm gör att ni kan lägga tid på annat än trädgårdsarbete men möjlighet finns självklart att sätta sin egen prägel med bl.a. rabatter och bärbuskar. Baksidan skyddas av en tät grönskande häck och mellan uterum och häck finns både trädäck samt gräsyta. Här kan ni spendera många fina sommardagar! På husets framsida finns i anslutning till entrén ytterligare en uteplats med eftermiddagssol.

Som boende i Slavsta har du närhet till både Årsta och Salabacke, men samtidigt till naturen. Härifrån tar du dig enkelt till såväl stadskärnan som Boländernas handelsområde och Gränbystaden där du finner all tänkbar service. Årsta centrum nås med enkelhet via de fina cykelvägarna, där du finner bl.a. apotek, Ica supermarket, vårdcentral och tandläkare. Slavsta erbjuder goda bussförbindelser där buss nr. 6 stannar ett stenkast från bostaden och sedan tar dig vidare till centralstationen. För dig som bilpendlar har du närhet till E4:ans norr- och södergående påfart.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkommen att boka just din visning!


Boarea
136 kvm
Driftkostnad
41 800 kr/år
Tomtarea
399 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2021-11-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Klarbärsgatan såldes av oss 2021-11-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Klarbärsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.