Kornvägen 3

Kornvägen 3

Slutpris

3 900 000 kr


Nåntuna-Vilan— Uppsala

Kornvägen 3


Slutpris
3 900 000 kr

Nåntuna-Vilan— Uppsala

Charmigt kedjehus med inredd vind i barnvänliga Nåntuna-Vilan!

Nu finns möjlighet att förvärva detta charmiga enplanskedjehus i trivsamma Nåntuna-Vilan. Kedjehuset är lugnt beläget på en återvändsgatan i ett barnvänligt område!

Välkomna till detta yteffektiva kedjehus i populära Nåntuna-Vilan. Bostadens entréplan erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till altan som sommartid upplevs som en förlängning av rummet. Det ljusa köket är försett med stora fönsterpartier och utrymme för matplats. Vidare finns ett modernt och stilrent badrum samt en separat WC. På entréplan ryms även tre rymliga sovrum som ger plats åt hela familjen, en tvättstuga med praktisk groventré samt en hall. Den inredda vinden nyttjas av nuvarande ägare som kontor och erbjuder gott om utrymme för förvaring. Möjlighet finns att dela av det övre planet i två separata utrymmen och på så sätt skapa en extra sovplats.

Trädgården erbjuder altan på husets framsida med gott om plats för sittgrupp samt ett soldäck på husets baksida. Utöver detta finns fruktträd och bärbuskar samt odlingsmöjlighet i ett trädgårdsland. Trädgården upplevs lummig då tomten omfamnas av buskar. På fastigheten finns ett garage med förrådsdel samt uppställningsplats för en bil på asfalterad uppfart.

I Nåntuna-Vilan har ni närhet till fridfulla naturområden, vackra promenadstråk och harmoniska cykelturer längsmed Fyrisån. Utöver detta kan ni även njuta av skogspromenader i Lunsens stora naturreservat. Här finns matbutik, pizzeria, bensinstation och frisör. På promenadavstånd finns flera förskolor samt skola (Åk. F-5) och lekparker. Bussar tar er med täta avgångar till bl.a. IKEA, Uppsala Centralstation och Fyrishov. Till city och handelsområdet i Boländerna tar ni er smidigt med bil på några minuter eller genom cykeltur längs fina cykelleder. För den som arbetar på annan ort sker smidig påfart till E4 genom Kungsängsleden.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
87/6 kvm
Driftkostnad
46 710 kr/år
Totalareal
494 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-12-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna kedjehus på Kornvägen såldes av oss 2023-12-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kornvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.