Körvelgatan 31B

Körvelgatan 31B

Slutpris

1 810 000 kr


Årsta— Uppsala

Körvelgatan 31B


Slutpris
1 810 000 kr

Årsta— Uppsala

Ljus och kvadratsmart 2:a med stor uteplats

Välkommen till Brf Kvannen och denna välplanerade 2:a i markplan med stor uteplats! Bostaden återfinns i gröna kvarter med stora innergårdar och dess ca 60 kvm fördelar sig på en möblerbar hall, ett ljust kök med gott om förvaring och utrymme för matplats för sex personer samt ett rymligt vardagsrum med utgång till den väl tilltagna uteplatsen i utmärkt solläge. Här kan du njuta av solens strålar från lunch till solnedgång och uteplatsen rymmer både matplats och loungehörna. Sovrummet har plats för dubbelsäng och byrå. I badrummet finns badkar. Bostadsrättsinnehavaren disponerar även över ett förråd.

Som medlem i Brf Kvannen ges tillgång till ett flertal gemensamhetsytor bl.a. gemensamhetslokal, tvättstugor, övernattningsrum och motionsrum. I avgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, kabel-TV och fiberbredband och föreningen har en tydlig plan över framtida renoveringar.

Årsta erbjuder en trevlig kombination av god närservice och stora grönytor. Vid Årsta centrum finner du matbutik, apotek och vårdcentral och Gränby köpcentrum erbjuder butiker för shopping, biograf och gym mm. God kommunikation med UL:s stadsbussar tar dig till bl.a. Uppsala Centralstationen. Känner du för att strosa runt i naturen eller njuta av en picnic finns trevliga grönytor i Årstaparken och närliggande 4H-gård. Till stor del tack vare sina stora grönområden är Årsta populärt bland barnfamiljer. Här finns även ett flertal förskolor och grundskolorna Årstaskolan och Ångelstaskolan, båda Åk F-5.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.


Boarea
60.3 kvm
Avgift
3 225 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Körvelgatan såldes av oss 2020-06-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Körvelgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.