Körvelgatan 31B / Årsta / Uppsala

Ljus och kvadratsmart 2:a med stor uteplats

Slutpris
1 810 000 kr
Boarea
60.3 kvm
Avgift
3 225 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Körvelgatan såldes av oss 2020-06-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Körvelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Brf Kvannen och denna välplanerade 2:a i markplan med stor uteplats! Bostaden återfinns i gröna kvarter med stora innergårdar och dess ca 60 kvm fördelar sig på en möblerbar hall, ett ljust kök med gott om förvaring och utrymme för matplats för sex personer samt ett rymligt vardagsrum med utgång till den väl tilltagna uteplatsen i utmärkt solläge. Här kan du njuta av solens strålar från lunch till solnedgång och uteplatsen rymmer både matplats och loungehörna. Sovrummet har plats för dubbelsäng och byrå. I badrummet finns badkar. Bostadsrättsinnehavaren disponerar även över ett förråd.

Som medlem i Brf Kvannen ges tillgång till ett flertal gemensamhetsytor bl.a. gemensamhetslokal, tvättstugor, övernattningsrum och motionsrum. I avgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, kabel-TV och fiberbredband och föreningen har en tydlig plan över framtida renoveringar.

Årsta erbjuder en trevlig kombination av god närservice och stora grönytor. Vid Årsta centrum finner du matbutik, apotek och vårdcentral och Gränby köpcentrum erbjuder butiker för shopping, biograf och gym mm. God kommunikation med UL:s stadsbussar tar dig till bl.a. Uppsala Centralstationen. Känner du för att strosa runt i naturen eller njuta av en picnic finns trevliga grönytor i Årstaparken och närliggande 4H-gård. Till stor del tack vare sina stora grönområden är Årsta populärt bland barnfamiljer. Här finns även ett flertal förskolor och grundskolorna Årstaskolan och Ångelstaskolan, båda Åk F-5.

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Årsta

Trivsamma Årsta ligger i nordöstra Uppsala och gränsar till Salabacke, Fyrislund och Slavsta. Här finns något för alla, bl.a. bostadsrätter med fina innergårdar eller villor med stora tomter.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbussarna nr 7 och nr 4 som tar er ner till centrum och centralstationen dit det även finns fina cykelvägar. Goda anslutningar till påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

Gröna Årstaparken bjuder in till umgänge och lek och trevliga Äppellunden ovanför Körvelgatan har fina promenadstråk. En perfekt familjeaktivitet är att besöka Årsta 4H-gård där ni kan träffa på hästar, grisar, getter, kaniner, får, gäss och höns och gårdskatten Trasan. Årsta idrottsplats har fina fotbollsplaner som nyttjas av föreningslivet och de spelsugna bollspelarna. Odlarföreningen Årstablomman ligger placerad mellan Fålhagsleden och Lennakattens järnvägsspår för den odlingsintresserade.

Service

Närservice vid Årsta Centrum med Ica-butik, apotek, frisör, vårdcentral, tobaksbutik, tandläkare och pizzeria. I Årsta bor ni med ett bekvämt avstånd till Gränby Köpcentrum och Gränby Köpstad samt till Boländernas och Fyrislunds handlingsområden.

Skola och barnomsorg

I Årsta finns det gott om förskolor (Kamomillen, Axelina, Lilla academica, Sparrisen, Fasanen, Årstaparkens och Äppellundens). Grundskoleutbildning för elever i årskurs F-5 finns vid Årstaskolan och Ångelstaskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.