Kungsängsgatan 68 F

Kungsängsgatan 68 F

Slutpris

3 050 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Kungsängsgatan 68 F


Slutpris
3 050 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Gavellägenhet utan insyn med stor balkong i sydvästläge!

Det är svårt att hitta en gavellägenhet som denna i Industristaden/Kungsängen, med Lager 157 på ena sidan och öppning mellan två hus på andra sidan!

Välkommen till en ljus och fin 3:a med fönster i två väderstreck och balkong i sydvästläge som erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Det unika läget utan husbyggnader med fönster tätt mittemot lägenheten är sällan till salu i området. Lägenheten fördelar sina 75 kvm över en hall, två rymliga sovrum, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, fullt utrustat kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till stor balkong.

I månadsavgiften, 4 068 kr, ingår värme, kallvatten, triple-play (bredband, kabel-TV och IP-telefoni), bostadsrättstillägg (ersätter ej hemförsäkring), ett källarförråd samt tillgång till föreningens gemensamhetsutrymmen.

Flytta till Brf Kungsängen Entré som är en ny förening med 72 lägenheter fördelat på ett hus med sju våningar. Föreningen har gemensamma utrymmen såsom innergård, takterrass, cykelförråd, barnvagnsförråd, soprum samt garage med lediga platser.

Industristaden/Kungsängen är en snabbt exploaterande stadsdel i centrala Uppsala som kommit att bli väldigt populär bland alla åldrar. Här finns allt nära till hands, bland annat; resecentrum, stadskärnan, årummet, livsmedelsbutiker, restauranger, frisörsalonger och fina innergårdar samt en riktigt fin lekpark i Anna Petrus park. Välkommen att uppleva och se en av Uppsalas mest omtyckta stadsdel.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
75 kvm
Avgift
4 068 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-09-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.