Kungsgatan 37 A, 1 tr

Kungsgatan 37 A, 1 tr

Slutpris

4 250 000 kr


Uppsala

Kungsgatan 37 A, 1 tr


Slutpris
4 250 000 kr

Uppsala

Vacker våning med bevarade detaljer & två kakelugnar! Centralt belägen!

Fantastisk våning med en pampig och spatiös känsla! Lägenheten erbjuder flera bevarade sekelskiftesdetaljer såsom höga golvsocklar, speglade dörrar och fönsternischer, stuckatur samt fina trägolv. Två kakelugnar varav en med säkerhet fungerar, dubbeldörrar mellan flera av rummen samt gott om inbyggd förvaring. Vardagsrummet och matsalen har stora sällskapsytor och generösa fönsterpartier med fint ljusflöde. Två bra sovrum som inrymmer säng och annan möblering. Köket och badrummet är i behov av renovering men har stor potential. Missa inte chansen att förvärva en charmig och välbevarad lägenhet med toppläge i Uppsala!

Här bor ni i en stabil och etablerad förening med god ekonomi. Fastigheten är centralt belägen med direkt närhet till Uppsala station som erbjuder goda kommunikationer, här finns även flera restauranger och cafeér. Gröna stadsparken och Fyrisån ligger inom promenadavstånd.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
135 kvm
Avgift
6 277 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 5
Såld
2019-02-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.