Leopoldsgatan 34

Leopoldsgatan 34

Slutpris

1 350 000 kr


Nyby— Uppsala

Leopoldsgatan 34


Slutpris
1 350 000 kr

Nyby— Uppsala

Etta med sovalkov och generös balkong!

Välplanerad etta med en generös balkong högt upp i huset med smidig hiss från markplan. Här bor ni bra i en förening där hushållsel ingår i avgiften! Lägenheten är modernt inredd och har en inbjudande atmosfär. Med närheten till vackra grönområden får ni inte bara ett hem, utan även en härlig boendemiljö att trivas i.

Den generösa hallen leder er in till vardagsrummet där den privata och sociala delen förenas på ett rymligt sätt, utan att det känns trångt. Härifrån nås den generösa balkongen, som blir som ett extra rum under varmare dagar. Det moderna köket imponerar med detaljer i svart och en trevlig matplats invid fönster. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum inrett med ny fräsch kommod och nytt praktiskt högskåp samt ett bekvämt badkar. Till lägenheten hör ett förråd längst ned i huset, nås enkelt via hissen.

I trivsamma Nyby har du närhet till livsmedelsbutiker, restauranger, fina grönområden och goda kommunikationer med både närhet till E4:an och stadsbusstrafik i området. I Nyby med närområde finns något för alla - allt från stort shoppingutbud vid Gränbystaden till friluftsområde med diverse aktiviteter vid Gränby sportfält. Vackra promenadstråk tar dig till Gamla Uppsala med spännande fornminnen och en populär badplats. I närhet till bostaden finns både förskola och skola Österledens förskola har nyligen öppnat mittemot Fredrika Bremen.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
41 kvm
Avgift
3 137 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Leopoldsgatan såldes av oss 2024-04-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Leopoldsgatan.

Boka värdering
Jenny Olofsson, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.