Lidnersgatan 35 / Nyby / Uppsala

Renoverad bostad - här är det bara att flytta in!

Slutpris
1 825 000 kr
Boarea
63.5 kvm
Avgift
3 754 kr/mån
Rum
2 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-07-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidnersgatan såldes av oss 2020-07-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lidnersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lidnersgatan 35 och brf Kastellberget!

Med hiss från markplan finner du denna 2:a med funktion som 3:a! Lägenheten har renoverats vad gäller ett helt nytt kök som är utrustat med bl. a. diskmaskin - för enkelhet i vardagen. Sovrummet har plats för dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet är rymligt även om här har skapats ett extra rum - som lämpar sig utmärkt som ett mindre sovrum, gästrum eller arbetsrum. Ytskikten har renoverats vad gäller väggar, golv och tak i alla rum utom badrum. Spotlights har monterats i vardagsrum, hall och kök för dekorativ belysning. Badrummet har fått nya inventarier så som kommod och spegel. Förvaring finns i garderober och i ett källarförråd som bostaden förfogar över.

Brf Kastellberget är en välskött föreningen med många av de stora renoveringarna utförda samt att hushållsel ingår i månadsavgiften! I samma hus finns tvättstuga, cykelförråd och ett externt förråd som är anvisat lägenheten av föreningen.

Som boende på Lidnersgatan har ni nära till service och butiker men även till grönska och aktiviteter! Det är goda kommunikationer med stadsbuss linje 1 från Nyby Köpcentrum och linje 2 från Topeliusgatan och för den bilburne pendlaren direkt närhet till E4:ans norra påfart. Mataffär finns närmst vid Willys men även Gränby Köpstad med stort utbud av butiker och restauranger ligger på bekvämt avstånd. Röbo friluftsområde erbjuder fina motionsspår och högarna i Gamla Uppsala är en perfekt familjeaktivitet. Vid Gränby sportfält och idrottshallar kan ni bl a spela tennis, ishockey, innebandy och även uppleva andra typer av evenemang i IFU-arena.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Nyby

Nyby är en trivsam stadsdel i Norra Uppsala där de boende har nära till både service och natur! Området gränsar till Gamla Uppsala i öster, Löten i söder och Gränbystaden i väster.

Kommunikation

Det är goda kommunikationer med stadsbuss linje 1 från Nyby Köpcentrum till bland annat Fyrishov, Boländerna och Ikea. Linje 2 från Topeliusgatan tar dig Centralstationen och Stora Torget. För er som pendlar med bil är det direkt närhet till E4:ans norra på- och avfart. Lägg därtill fina cykelvägar till Uppsalas stadskärna.

Fritid och friluftsliv

Närliggande Röbo friluftsområde erbjuder utmanande motionsspår, utegym och hundrastgård. Högarna i Gamla Uppsala är en perfekt familjeaktivitet i häftig miljö. För den sportige finns Gränby Sportfält som erbjuder bland annat tennis, hockey och innebandy. Kastellparken i hjärtat av Nyby erbjuder grönområde och lekpark!

Service

Vid Nyby köpcentrum finns mataffär och ytterligare ett par butiker och till Gränbystaden är det nära. Där erbjuds ett stort utbud av bl a mataffärer, butiker, restauranger, möbelvaruhus, apotek och frisörer.

Skola och barnomsorg

I Nyby finns Fredrika Bremerskolan för elever i årskurs F-5.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.