Lindsbergsgatan 15 A

Lindsbergsgatan 15 A


Sommarro / Eriksberg— Uppsala

Lindsbergsgatan 15 ASommarro / Eriksberg— Uppsala

3:a i Sommarro med öppen spis och balkong

Här finns nu möjlighet att bli nästa ägare av denna mycket tilltalande 3:a med både öppen spis och balkong! Här bor ni centralt med cykelavstånd till stan, men har samtidigt naturen och grönskan tätt inpå i alla riktningar.

Lägenheten bjuder in i en ljus hall som har plats för både förvaringsmöbler och en praktisk hatthylla. Det charmiga köket har kvar stommar i original som varsamt kompletterats och uppgraderats med moderna grå skåpluckor och rostfria vitvaror. Med det fina välbevarade trägolvet i kombination med den ombonade tapeten får köket en härligt inbjudande känsla. Vardagsrummet är i sin tur även det väldigt mysigt och den öppna spisen ger både värme och blir ett vackert smycke i rummet. Härifrån nås balkongen som under sommaren blir ett extra rum. Två sovrum finns också att tillgå, varav master bedroom har flertalet garderober för bästa förvaring av kläder och accessoarer. Badrummet är inrett med dusch.

Sommarro är i mångt och mycket så idylliskt som namnet antyder. Det är ett lagom stort bostadsrättsområde i ett lätt kuperat område omgivet av äldre villabebyggelse. Njut av aktiviteter som den mysiga Stadsskogen erbjuder: både motionsspår, vandringsstigar och skidspår men även möjlighet till att plocka svamp samt att grilla på utflykten! Enkelt är det också att ta er vidare till Hågadalen och Nåstens naturreservat genom naturpassagen.

Utöver de fina grönområdena bor ni nära en lekplats, ypperligt för de små. Den närmsta förskolan är Gluntens Montessori som även har skola i årskurserna F-6. Hågadalens skola F-6 ligger också i närheten liksom Bergaskolan F-6. Vid Västertorg finns all tänkbar service med två livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, folktandvård m.m. Även närhet till den vackra Botaniska trädgården samt slottet med enbart en promenad eller kort cykeltur bort. Inom promenadavstånd når ni Bistro Hörnan, Mammas Meze, populära sushirestaurangen Yukikos, pizzeria eller dumplings - perfekt när ni vill unna er en god matbit! För motionären finns ett gymmet Mantra Sport nära tillhands. Till stadskärnan kan du cykla eller kliva på bussen som har täta avgångar, där bussturen till stora torget är 8 minuter.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
72 kvm
Avgift
4 482 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Lindsbergsgatan såldes av oss 2024-03-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lindsbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.